Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nejlépe oblečené hvězdy týdne: Kdo absolutně vyčníval a kdo je vzorem pro ženy nad 60?

24. října 2023 | 09:35

Minulý týden přinesl módní žně. Na společenských akcích totiž známé krásky předvedly to nejlepší ze svého stylu. Kdo předvedl módní lekci stylu a kdo je čirou inspirací nejen pro zralé dámy?

Minulý týden se nesl na vlně společenských akcí. Zkraje týdne známé celebrity přilákal tanec v pražském Divadle na Vinohradech, nenechaly si ale ujít ani filmové premiéry či křest zbrusu nové knižní novinky. Kdo při těchto událostech vyčníval svým vytříbeným vkusem?

Francouzská elegance

Modelka Simona Krainová představila v showroomu designérky Kateřiny Geislerové svou novou značku vlasové kosmetiky. V luxusních prostorách se vyjímala v modelu od samotné designérky, který oku lahodil tolik jemnými, decentními tóny nebesky modré. Look sestávající z kousků z nejnovější kolekce se opíral o pouzdrovou vlněnou sukni a lehkou blůzku políbenou šifonem a hedvábím. Top vynikal nejen na dálku luxusním materiálem, ale i důmyslnými průstřihy na rukou a elegantní vázankou. Finální tečku za exkluzivním modelem zpodobňovaly vysoké kozačky s hadím reliéfem, jež dotvořily kýžený šmrnc stylu pravé Francouzky.

Při pohledu na českou modelku se nám totiž okamžitě vybavila čirá noblesa, kterou nám servírovala Sylvie alias francouzská herečka Philippine Leroy-Beaulieu v oblíbeném seriálu Emily in Paris. Coby obávaná šéfka hlavní hrdinky totiž excelovala v prvotřídních halenkách, které s oblibou kombinovala s palazzo kalhotami či sukněmi v lady délce. Samozřejmě došlo i na obdobné, hříšně vysoké kozačky.

Styl v malíku

Křest nového románu nesoucího název Gazely od spisovatele Patrika Hartla přilákal řadu známých krásek. Nechyběla herečka Tereza Bebarová, která se vyjímala v pestrobarevném modelu zdánlivě neslučitelných barev, které však tvořily hravý módní match. Na hony zářivý, signálně žlutý top šel ruku v ruce se sakem fuchsiové barvy. Zbytek doladila vzorovanými kalhotami ve velmi decentním zvonovém střihu.

Barvou vyčnívala i Ludmila Rašilovová, manželka známého herce, a to roztomilým svetrem s copánkovým vzorem značky Lindex. Zpod něj nechala jemně vykouknout košili, která korespondovala s dalším nezbytným kouskem kapsulového šatníku – ikonickými džínami.

Herečka a moderátorka Michaela Maurerová sice barvou nevyčnívala, zato předvedla exkluzivní módní lekci. Přestože zvolila kombinaci zcela základních kousků, bez kterých by nešlo v šatníku stavět, look nezaváněl byť sebemenší fádností, ba naopak. Sako v prodloužené délce s jasně definovaným pasem tvořilo dokonalou symbiózu s halenkou se sofistikovaným, zraky poutajícím fiží. Toto navýsost elegantní duo doplnila slim džínami a semišovými kotníčkovými perky.

Extravagance na místě i elegance pro ženy nad 60

Roztančené divadlo má za sebou další ročník soutěže. České herecké hvězdy vyrazila podpořit herečka Zlata Adamovská, která při této příležitosti zvolila velmi elegantní černé šaty se vzdušnými rukávy v lady délce ke kolenům. Decentní lesk šel ruku v ruce s dlouhým perlovým náhrdelníkem, který prokázal stylistickou službu. Prodloužil nositelce siluetu, stejně tak jako véčkový výstřih šatů.

Video: Perly jako univerzální šperk. Nosí se na pohřby i na ples!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských webů, foto Profimedia

Tou nejzářivější divačkou však byla moderátorka Daniela Brzobohatá, která vynikala v kožíškovém kabátku saturované žluté barvy. Ten doplnil jinak prostý model založený na elegantních kalhotách rovného střihu a nadčasové bílé košili.

Trendy outfit ve stylu celebrit pořídíte za jedinečné ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na to, jak to slušelo ostatním dámám při různých společenských událostech, se podívejte v naší fotogalerii.

Autor: Žaneta Podlahová