Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Anna Fixová: Nedokázala jsem ani vstát z postele, nechtělo se mi žít

Video se připravuje ...
Anna Fixová: Nedokázala jsem vstát ani z postele, nechtělo se mi žít
VIDEO: Štěpánka Bínová
26. září 2023 | 06:00

Herečka Anna Fixová se po delší pauze vrací do Ulice. Opět coby Monika Farská vstoupí bývalé lásce Márovi (Kryštof Rímský) do života a pěkně mu zamotá hlavu. V seriálu má za sebou několik pádů, ten největší ale před časem zažila ve svém skutečném životě.

Před dvěma lety si totiž herečka prošla doslova peklem. Propadla se do depresí tak, že ztratila vůli žít. „To byla situace, kdy jsem nemohla vstát z postele a nechtěla jsem už být na světě,“ svěřila se Anna na slavnostním zahájení 19. sezony Ulice. Vyhoření z práce ale za tím rozhodně nebylo. „Já myslím, že někdy ty deprese nepotřebují úplně spouštěč, já si tak zpětně teď na těch terapiích uvědomuju, že jsem tím trpěla i dlouho předtím, a můj život se teď velmi obrátil k lepšímu. Od té doby, co chodím na terapie a beru prášky,“ přiznala představitelka Moniky Farské s tím, že ji přátelé i rodina hodně podporovali.

Teď už má nejhorší dávno za sebou a učí se radovat se ze života. Z léta si odnesla plno zážitků, které s ní sdílel i její přítel Denis Šafařík. „Byla jsem s mojí maminkou a s mým přítelem na tři dny v Řecku, protože jsme nenašli další společný termín. To bylo skvělé, tam jsme jenom odpočívali. A pak jsem byla poprvé v životě na Srí Lance. Jinak jsem hrála na letních scénách a byla jsem u nás na chalupě, což je taky obrovský relax,“ vyprávěla herečka a dodala, že se vrací i k největšímu koníčku, kterým je focení. „Snažím se k tomu vrátit, protože po tom mém jakoby duševním pádu mě vlastně nebavilo nic, a teď se k tomu  nějak pomalu vracím. Chtěla bych se focení zase víc věnovat,“ řekla s tím, že možná bude brzy i nějaká výstava.

Jak se to bude vyvíjet mezi Monikou a Márou? A proč návrat do Ulice dlouze zvažovala? To se dozvíte v našem video rozhovoru v úvodu článku!

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...