Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Slavní kočkomilové: Které celebrity propadly těmto mazlíčkům?

  • Které celebrity milují tyhle čtyřnohé mazlíčky?
    6. září 2023 | 06:00

    Psa má dneska kdekdo, ale na to, mít kočku, si každý netroufá. Které osobnosti propadly jejich osobitému kouzlu? 

    Nejen ty české, ale i světové celebrity si pořídily kočičí miláčky a nedají na ně rozhodně dopustit. A je jedno, jestli jde o zpěváky, herce, moderátory či návrháře. Jeden z nejslavnějších návrhářů měl tu svou dokonce i jako inspiraci. Dáte kočkám také šanci? 

  • Anna Julie Slováčková (28)

    Dcera slavných rodičů, saxofonisty a dirigenta Felixe Slováčka (80) a herečky a zpěvačky Dagmar Patrasové (67), která jde kariérně v jejich šlépějích, miluje kočky. Takhle si tu svou jako roztomilé miminko dokonce nosila i s sebou. Kočičí máma k pohledání, že?

    Podívejte se na nedávný rozhovor s Annou Slováčkovou:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Kateřina Štichová

  • Taylor Swift (33)

    I tenhle blonďatý „miláček Ameriky“, zpěvačka, textařka a umělkyně si oblíbila vrnící čtyřnohá klubíčka a nedá na ně dopustit. Její láska ke kočkám byla i důvodem, proč se nechala obsadit do filmového zpracování slavného muzikálu Kočky (Cats).

  • Andrea Růžičková (39)

    Kouzlu majestátních čtyřnohých miláčků propadla také slovenská herečka, v jejíž domácnosti má kočka své místo. Andrea dobře ví, že kočičí vrnění je velmi uklidňující, a jak se říká, „dobíjí baterky". Proč platit za terapii, když si můžete pořídit mazlíčka? 

  • Ed Sheeran (32)

    I roztomilý zrzek s irskými kořeny, zpěvák a textař, který se nejvíce proslavil hity jako Perfect, Thinking Out Loud či Shape of You, se řadí k hrdým milovníkům koček. Dokonce jim prý zřídil i vlastní instagramový profil... To je lásky, že?

  • Zuzana Belohorcová (47)

    Slovenská moderátorka, kterou si zajisté pamatujete z pořadu Peříčko, modelka a podnikatelka taktéž miluje kočky a má jich hned několik. O svou kočičí zálibu se dělí i na svém Instagramu. Kdo je tady větší kočka – Zuzka, nebo Dolce?

  • Karl Lagerfeld (†85)

    Jeden z největších, nejuznávanějších a nejvlivnějších světových módních návrhářů druhé poloviny 20. století i prvních dvou desetiletí 21. století miloval kočky. Jeho bílá kočka Choupette mu vždy byla nejen životním parťákem, ale i velkou inspirací. 

  • Iva Pazderková (43)

    Mezi hrdé milovnice koček se řadí i tato herečka, zpěvačka, moderátorka a stand-up komička, která se nejvíce proslavila jako „blbá blondýna“. Její dvě kočičí lásky Šklíba a Bleška ji bohužel v loňském roce opustily a odešly do kočičího nebe, tak snad jí brzo vstoupí do života další kočičí parťák.

    Další zajímavé články naleznete v tištěném Blesku pro ženy. Zakoupit si ho můžete na vašich oblíbených stáncích nebo na iKiosku ZDE.

Autor: Lucija Veselá
Klíčová slova:  vip, ze života hvězd, kočka
Diskuse ke článku
.