Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Hvězda Hry o trůny čelila kritice na sociálních sítích kvůli vráskám. Zveřejnila fotografii bez úprav

24. srpna 2023 | 06:00

Hvězda Hry o trůny Emilia Clarke nedávno ukázala svým fanouškům na sociálních sítích, že se přirozeného stárnutí nebojí. Zveřejnila v jednom ze svých příspěvků fotografii bez úprav a filtrů, kde vypadá naprosto přirozeně. Nebála se ukázat ani drobné vrásky... A právě na to měli jednotliví sledující různé názory...

Ranní selfie bez make-upu

Šestatřicetiletá herečka sdílela na svém Instagramu usměvavou fotografii, kde je téměř bez líčidel. Na ní hrdě drží hrnek, který jí dala její maminka, a projevuje upřímnou radost. Přestože ona sama se svou přirozeností spolu s drobnými vráskami smíchu kolem očí nemá žádný problém, někteří komentující byli k sebevědomé umělkyni nečekaně hrubí. Místo toho, aby sledující ocenili její přirozenost, která mnohým Emiliiným kolegyním chybí, neodpustili si rýpnutí a negativní komentáře na adresu umělkyně.

VIDEO:  Připomeňte si Emilii Clarke ve Hře o trůny:

Video se připravuje ...
Řádění draka v předposlední epizodě Hry o trůny • VIDEO: HBO

Trollové komentovali hereččiny vlasy i pleť             

Jako by se snad ani nejednalo o příspěvek od světově známé hvězdy. Jak jinak si vysvětlit takovou nevybíravou kritiku, která se shromáždila u hereččina příspěvku? „Co se to děje s těmi vlasy, jsou teď horší než ty moje,“ nechala se slyšet jedna z neurvalých komentujících. „Velké čelo a vypadá na 50 let,“ pokračoval další zlý komentář. „Narazila do zdi,“ krutě reagovala na Emiliin přirozený vzhled další nesoudná sledující.

Naštěstí přispěchali na pomoc i hereččini fanoušci, které kruté poznámky zvedly ze židle. „Není cool někoho odsuzovat kvůli stárnutí!“ bránili slavnou umělkyni. A našly se i mnohé pochvalné, příjemnější komentáře: „Děkuji, že se tak směješ, Emilie, děláš svět jasnějším.“Toto je zdaleka nejkrásnější žena v Hollywoodu,“ zněla pochvalná slova hereččiných příznivců. Další nešetřili pochvalami na hereččinu krásu bez filtrů a úprav, což je podle nich pro sociální sítě nezvyklé.

Není to poprvé, kdy se někdo obul do hereččina vzhledu

Podle všeho to není poprvé, kdy slavná herečka musela čelit nelichotivým komentářům na svůj vzhled bez plastik a úprav. Když jí bylo teprve třiadvacet, jeden z vizážistů jí měl doporučit botox. Naštěstí se stejně jako řada jiných celebrit Emilia přirozeného stárnutí nebojí a z kritiků si nic moc nedělá. Naopak bojuje za oslavování a přijímání běžných známek přibývajícího věku, které jsou podle ní normální. „Ve 34 letech jsem moudřejší, inteligentnější, měla jsem více zkušeností, udělala jsem všechny tyhle věci a jsem na to hrdá. Tohle všechno můžeš dokázat jen proto, že jsi ve věku, ve kterém jsi,“ pochvaluje si herečka s tím, že to, že je na ní vidět její věk, ji nijak netrápí, ba naopak: „Pokud bude můj obličej odrážet čas, který jsem strávila na této zemi, jsem pro.

Autor: Tereza Brožová