Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Normální život Julie Roberts: Hvězdě Pretty Woman manžel změnil život, je z ní žena v domácnosti

28. července 2023 | 06:00

Julia Roberts vystřídala mnoho vztahů se slavnými kolegy, než nakonec našla svého prince. Většina jejích lásek a románků ztroskotala kvůli přílišné slávě a žádnému soukromí. Vše se ale změnilo, když před lety poznala svého současného manžela, se kterým slavná herečka založila rodinu. Jaký je její recept na štěstí?

Podle všeho Julia začala žít celkem obyčejný život stranou Hollywoodu a i ona jako matka tří dětí potvrzuje, že nejdůležitější ze všeho je rodina. Jak se změnila od doby, co potkala manžela?

Blízké přátelství přerostlo v osudovou lásku

Osudovou lásku poznala Julia Roberts díky pevnému přátelství. To totiž přerostlo v lásku, když se hvězda filmu Pretty Woman a loňské komediální novinky Vstupenka do ráje vzpamatovávala z rozchodu. Herečka měla totiž ještě předtím románek s hercem Benjaminem Brattem, který ale podle všeho skončil především kvůli Juliině obrovské slávě, s níž se Bratt nedokázal vyrovnat. Když jejich vztah skončil, Julia Roberts se začala čím dál víc sbližovat se svým kamarádem Danielem Moderem, který jí byl velkou oporou. Blízké přátelství Julie s tehdy ještě ženatým hercem nakonec přerostlo v lásku, zatímco jeho manželství zkrachovalo. Daniel podal žádost o rozvod a pár spolu následně začal trávit co nejvíce času doma v soukromí, stranou pozornosti médií a veřejnosti.

VIDEO: Podívejte se na Julii Roberts a její nejstylovější outfity:

Video se připravuje ...
Julia Roberts a její outfity • VIDEO: youtube.com/Filmy World/BPŽ

Je dostatek soukromí receptem na štěstí?

V případě Julie Roberts je vidět, že dostatek času jeden na druhého a soukromí lásce a vztahu znatelně prospívají. Krátce po seznámení se totiž partneři rozhodli, že se budou vídat stranou veřejnosti a raději se budou potkávat u sebe doma než mezi lidmi. Získali tím dokonalou příležitost k tomu, aby se co nejlépe poznali a mohli se nerušeně ještě více sblížit. Nakonec se ti dva tajně vzali hned po dvou letech od svého seznámení. Svatba proběhla velice nenápadně a v tichosti. Určena byla jen pro ty nejbližší, kteří se pak zúčastnili oslavy spojené se Dnem nezávislosti 4. července na hereččině soukromém ranči. Jak později dvojice přiznává, toto datum se pro oba stalo díky tomu velice speciálním. Letos oslavily zamilované hrdličky už 21 let v manželství, a jak je vidět, jsou stále oba spokojení.

Patříte mezi fanoušky filmu Pretty Woman? Vyzkoušejte si náš kvíz a otestujte se!

Rodinný život si přísně střeží

Příběh hlavní představitelky Pretty Woman je také tak trochu jako z pohádky. Manželům se po svatbě narodily tři děti. Nejprve dvojčata Phinneas a Hazel a poté ještě mladší syn Henry. Dnes už je dvojčatům 18 let a synovi Henrymu 16. Herečka se na sociálních sítích často chlubí rodinnými fotkami i tím, jak tráví svůj volný čas s manželem. A i když nešetří jeho chválou ani vyznáváním citů, jinak si svůj soukromý život přísně střeží. „Je to můj nejoblíbenější člověk na planetě, takže s ním ráda trávím čas a miluji jeho pracovní morálku. Jeho pohled je pro mě opravdu cenný,“ pronesla jednou Julia na adresu svého manžela.

Neřeší vzhled a na prvním místě má rodinu

Oba manželé se snaží držet svůj život co nejvíce v soukromí a stranou musela jít i kariéra slavné umělkyně, ta však podle jejích slov nikdy nebyla jedinou náplní života. Sice s natáčením filmů úplně nepřestala, práci však bez váhání zařadila na vedlejší kolej. Julia se netají tím, že po svatbě s manželem přestala být posedlá svým zevnějškem a už se neúčastní ani tolika veřejných akcí a večírků. Rodina je pro Julii zkrátka na prvním místě, což dává dost často svému okolí jasně najevo. „Samozřejmě že se můj život změnil a pracuji méně, ale nikdy jsem nepatřila k těm, kteří by pracovali příliš mnoho,“ svěřila se herečka v jednom z rozhovorů. Zároveň přiznala, že sama poznala, jak čas letí, když ho tráví domácími pracemi, jako jsou příprava tří chodů najednou, praní nebo úklid.

Juliin běžný život inspiruje ostatní

Julia Roberts je názorným příkladem celebrity, které sláva, moc a peníze nestouply do hlavy. Díky tomu, že na rozdíl od mnohých slavných kolegů neztratila kontakt s realitou všedního světa a je z ní prakticky obyčejná žena v domácnosti, inspiruje tisíce lidí ve svém okolí, kterému jde příkladem v tom, že láska k rodině by měla být vždy na prvním místě. Nic by na tom neměly změnit ani úspěch nebo bohatství. A se stejným názorem vychovává Julia i své tři děti, snaží se je vést ke každodenním povinnostem. Herečka chce, aby byli její potomci samostatní a zvládali domácí práce, jako je třeba praní oblečení, a všechny základní životní dovednosti. O nějakém rozmazlování a umetání cestiček nemůže být řeč, což je jenom dobře. Neustále mladistvá a energická herečka dokazuje, že věk je jenom číslo. A ke všemu zřejmě už našla vlastní recept na štěstí. Nezbývá než se nechat inspirovat jejím pohádkovým příběhem.

Autor: Tereza Brožová