Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejhezčí tatínci Hollywoodu: Objevil se v žebříčku i váš oblíbenec?

18. června 2023 | 06:00

Jsou slavní, bohatí, atraktivní... Co je na nich ale opravdu nejvíc sexy? Jsou to tátové! Na sociální síti Reddit proběhl před nějakou dobou malý průzkum, kdy ženy jako vy mohly vybírat z celebrit všech věkových kategorií a určit tak čtyřiadvacítku nejvíce sexy otců Hollywoodu. Najdete v žebříčku i svého favorita?

Pohled na muže, který láskyplně drží své dítě, dokáže rozněžnit každou ženu. Pokud je otec navíc hollywoodská hvězda, je to rovnou dvojitý zásah do ženského srdce. Tentokrát se atraktivita slavných mužů nespojovala s množstvím svalů nebo stylem účesu. Pozornost se zaměřila hlavně na jejich ratolesti.

VIDEO: Nejdražší rozvody v historii? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí! • VIDEO: Videohub

Určitě vás nepřekvapí, že se v žebříčku objevují jména jako Brad Pitt nebo Ben Affleck. Ten má z předchozího manželství s Jennifer Garner tři děti a nyní, když si vzal Jennifer Lopez, mu přibyly ještě dvě děti nevlastní. V žebříčku za nás ale rozhodně chybí několik slavných tatínků, jako jsou například Tom Hardy, Ryan Reynolds, Jason Momoa nebo David Beckham. Dotazované ženy na sociální síti Reddit ale rozhodly a toto je jejich výběr. Souhlasíte s nimi?

Autor: Aneta Valešová