Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

První foto z veselky! Petra Kvitová si tajně vzala svého trenéra

23. července 2023 | 15:05

Rok po zásnubách do toho česká tenistka praštila! Petra Kvitová si o víkendu vzala svého trenéra Jiřího Vaňka. Svatba proběhla tajně, v okruhu jen těch nejbližších.

Jiří Vaněk trénuje Petru Kvitovou od roku 2016. Vztah potvrdili až o pět let později. „Tak dlouho nás všichni dávali dohromady, až se z nás stal opravdu pár,“ vtipkovala česká tenistka. Zásnuby proběhly minulý rok a Jiří Vaněk si pro tento okamžik vybral opravdu kouzelné místo, které pro Petru mnoho znamená. Poklekl před ní v All England Clubu, kde Petra dosáhla největších úspěchů v kariéře. Wimbledonskou vítězkou se stala v roce 2011 a 2014.

VIDEO: Legenda Kvitová: méně tréninku, hodně vášně. Může si dojít pro další grandslam.

Video se připravuje ...
Legenda Kvitová: méně tréninku, hodně vášně. Může si dojít pro další grandslam. • VIDEO: isport.tv

Pár o svatbě veřejně moc nemluvil, v soukromí svůj velký den však důkladně plánoval. Svatba proběhla tuto sobotu v rezortu Oblík v Českém středohoří. Mezi svatebčany byli podle dostupných informací například tenistka Barbora Strýcová nebo uznávaný fyzioterapeut Pavel Kolář. Na svém Instagramu Petra zveřejnila první foto z veselky a jako nevěstě to uznávané české tenistce moc slušelo. 

Pro Jiřího Vaňka se jedná o druhou svatbu. Z předchozího manželství s někdejší tenistkou Markétou Kochtovou má dva syny. Také Petra byla už jednou zasnoubená, a to s hokejistou Radkem Meidlem, nakonec se však rozešli. Randila také s tenisty Adamem Pavláskem a Radkem Štěpánkem. Teprve trenér Jiří Vaněk se pro ni ukázal jako ten pravý.

 

Autor: Aneta Valešová