Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Slavní a bezchybní? Kdepak! Podívejte se na ty nejvíce ponižující fotografie celebrit

  • I slavné celebrity mají špatné dny...
    30. května 2023 | 06:00

    Myslela jste si, že slavní jsou vždy upravení a nedělají žádné chyby? Pak vás možná uklidní následující výčet celebrit, které trochu přebraly. Je vidět, že prožily skutečně perné chvilky. Jsme si jistí, že by byly raději, kdyby tyhle fotografie vůbec nevznikly. Co dodat... I hvězdy jsou jen lidé...

  • Princ William

    I když dnes je už princ William vzorným následníkem trůnu a dostává všem svým královským povinnostem, ani on se v mládí nevyhnul skandálům a především divokým párty. Na této fotografii byl v roce 2007 zachycen na cestě z jednoho takového večírku. A podle jeho unaveného výrazu v obličeji je možné soudit, že o zábavu neměl nouzi.

    VIDEO: Přivedl Harryho k alkoholu a k večírkům právě princ William? Podívejte se:

    Video se připravuje ...
    Blesk Podcast: Harryho k alkoholu a večírkům přivedl William, říká spisovatel Robert Lacey • VIDEO: Jiří Marek, Lukáš Červený

  • Cameron Diaz

    V současnosti je už z Cameron Diaz pyšná maminka dcerky Raddix a kromě natáčení věnuje volný čas rodině. Ne vždycky tomu tak ale bylo a Cameron to ještě před několika lety dokázala pořádně roztočit. Dokonce až tak, že z toho vznikla aféra. Na přiloženém snímku herečku zachytily fotoaparáty, jak se dobře baví na jednom z bujarých večírků u Paris Hilton.

  • Cara Delevingne

    Vidíte správně. Nejde o žádného muže, natož pak o bezdomovce. Také byste na první pohled v osobě na fotce nepoznala světově uznávanou topmodelku Caru Delevingne? Smutný pohled. Snímky byly pořízeny v roce 2022 na letišti Van Nuys na okraji Los Angeles, kdy se Cara Delevingne bez bot a viditelně mimo realitu potácela do soukromého letadla rappera Jaye-Z, aby z něj za okamžik zase vystoupila a nikam neodletěla. Její asistentka jí tak nakonec musela pomoct opět vyložit věci a pejska Alfieho z letadla.

    Následovalo několik telefonátů, při kterých modelka divoce gestikulovala a chodila sem a tam — jen v ponožkách. Nejen fanoušci, ale i celá široká veřejnost má o Caru, která se údajně právě vracela z jednoho divokého festivalu, velkou starost. Není to poprvé, kdy vykazovala viditelné známky závislosti. V talkshow Jimmyho Fallona se jí nedávno výrazně klepaly ruce, také celková gesta, výrazné mnutí rukou o sebe a mimika modelky byly několikrát při veřejných vystoupeních značně nepřirozené a zaznamenaly je kamery a mikrofony. Nezbývá než doufat, že se nevydá po stopách své matky, o které se ví, že byla závislá na heroinu, což modelku trápilo.

  • Paris Hilton

    Paris Hilton, ze které je nyní maminka syna Phoenixe Barrona, se podle svých slov v současnosti už uklidnila. Dřív ovšem platila za královnu všech večírků… A skandálů. Někoho tak možná přiložená fotografie z roku 2010, na níž je Paris po slavnostech brazilského piva Devassa v Rio de Janeiru už silně společensky unavená, asi ani nepřekvapí. Miliardová dědička, kterou i přes vysoké podpatky oslavy zjevně dostaly „do kolen“, však asi z této fotky neměla velkou radost.

  • Amy Winehouse

    Nebylo žádným tajemstvím, že nadějná zpěvačka Amy Winehouse bojovala s drogovou závislostí. Ostatně její aféry byly nepřehlédnutelné. Tato fotografie pochází z roku 2008, kdy hvězdu na drogách opět přistihli paparazzi. A právě drogová závislost zavinila její tragický osud. Na své excesy a experimentování s  drogami v roce 2011 zpěvačka bohužel nakonec doplatila. Zemřela na předávkování drogami a přemíru alkoholu.

  • Katie Price alias Jordan

    Jedna z nejznámějších britských glamour modelek Katie Price alias Jordan se na večírku v roce 2012 bavila možná až příliš. Fotograf zachytil, jak jí s nástupem do auta ve 3.30 ráno musel pomáhat bratr Daniel, protože by to sama nezvládla. Cesta z nočního klubu, kdy modelce na veřejnosti vykoukly kalhotky, pro ni musela být vážně náročná.

Autor: Tereza Brožová
Diskuse ke článku
.