Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Krátké nohy či nadváha? Komplexy se týkají i celebrit! Jaké mindráky mají slavní?

  • Celebrity, které mají mindráky
    2. března 2023 | 06:00

    Ne všechny slavné krásky mají úměrně ke své slávě i dostatečné sebevědomí. Některé osobnosti se nedávno svěřily se svými mindráky. Dokazují tak, že i slavní jsou „jenom lidé".

    Vypadají dokonale, umějí se nosit, a přesto mají komplexy. I celebrity bojují s pocitem, že nejsou tak dokonalé, jak by si představovaly. Co trápí známé ženy?

  • IVA PAZDERKOVÁ (42) se dříve cítila celkově ošklivá

    Mindráků měla víc než dost, ale čím je starší, tím míň je řeší. „Odmala jsem slýchávala, že jsem moc hubená, dlouhá, mám moc velký nos a malé oči. S tím se pojily další komplexy z pih, malých a žlutých zubů, později i z malých prsou a rovného pasu. Dnes jsem nad věcí,“ přiznává herečka a komička, která miluje čas strávený v posilovně.

    S čím dalším se svěřila Iva Pazderková? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    7 pádů Honzy Dědka dnes: Iva Pazderková o svých nevydařených manželstvích i touze po dítěti • VIDEO: FTV Prima

  • KRISTINA KLOUBKOVÁ (46) řešila nadváhu

    Pochází z taneční rodiny, a přestože my ji vnímáme jako velmi štíhlou, celý život se potýkala s komplexy kvůli váze. Od mládí kvůli ní byla totiž šikanována. „Ve čtvrtém ročníku na konzervatoři mi řekli, že když nezhubnu, vyhodí mě. Od té doby jsem držela diety. Říkali mi, že na moje nohy se nedá koukat, tak jsem až ve třiatřiceti začala nosit sukně,“ přiznává tanečnice a moderátorka, která do té doby schovávala své nohy v kalhotách. Dnes už se svým vzhledem problémy nemá.

  • KHLOÉ KARDASHIAN (38) bojuje s váhou

    Celý život se pohybuje v prostředí, kde je vzhled na prvním místě. A protože byla oplácanější než její sestry, trpěla spoustou mindráků. Po rozchodu s nyní již exmanželem se Khloé rozhodla, že na sobě zapracuje. Výrazně zhubla, začala se jinak oblékat a pomalu se jí vrací ztracené sebevědomí.

  • IVA FRÜHLINGOVÁ (40) – trápí ji odstáté uši

    Zpěvačka Iva Frühlingová, která přiznává, že trpěla psychickými problémy a žije v polyamorním vztahu, se jako dítě těžko smiřovala s tím, že se jí vrstevníci posmívali, že má odstáté uši. „Ty už mi dnes nevadí, spíš řeším hnusný nohy. A taky nemám žádný prsa, i když zrovna to v modelingu moc vada není.“

  • KATE MOSS (49) si myslí, že má krátké nohy

    Kate Moss udělala kariéru v modelingu, přestože měří pouhých 170 centimetrů, což na modelku je fakt málo. Stejně jako výška jí na sebevědomí ubíraly krátké nohy. „Přála bych si mít je delší,“ říká modelka, která má ve svém šatníku spoustu legín, které nohy opticky prodlužují.

  • TEREZA MAXOVÁ (51) – připadá si moc hubená i tlustá zároveň

    Na svůj výrazný antický nos je slavná modelka pyšná. Dokonce ho vnímá jako svou přednost. Co ale vždy řešila, byla váha. „Vždycky jsem měla mindráky z hmotnosti. Doma jsem si myslela, že jsem vychrtlá, ve světě, že jsem tlustá,“ přiznává Tereza, která měla kvůli tomu zmatek v hlavě a řešila otázku, jestli jíst, nebo držet diety.

  • DARA ROLINS (50) se domnívá, že má prsa po tátovi

    Vypadá skvěle, přesto se potýkala s komplexy. „Maminka má krásná prsa, ale ani jedna z nás dvou dcer jsme je nepodědila. Proto jsem si je koupila. Taky mě nebavil můj nos, tak jsem si ho nechala upravit,“ přiznala Dara, která své problémy vyřešila pomocí plastické chirurgie.

     

    Další zajímavé články najdete v aktuálním vydání Blesku pro ženy. Můžete si ho pořídit i v elektronické podobě nebo rovnou formou předplatného přímo ZDE!

Autor: Majka Dvořáková
Diskuse ke článku
.