Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Od mládí nejsou k mání: Těchto pět celebrit potkalo svého partnera před dvacítkou

  • Hollywoodské dvojice, které se daly dohromady, když jim nebylo ani dvacet
    18. května 2023 | 06:00

    Jsou slavní, bohatí a… zamilovaní od mládí. Tihle slavní potkali svého životního partnera už v brzkém věku. A někteří z nich jsou spolu dodnes. O kom je řeč?

    I když průměrný věk, kdy potkáváme životního partnera, je podle vědců v případě žen kolem 25 let a v případě mužů ještě o něco později (kolem 28 let), celebrity dokazují, že vše může být jinak a ani vědecké průzkumy nemusí mít vždy pravdu. Aby také ne — vždyť věk je jenom číslo. Kdo našel pravou lásku ještě jako teenager? Těmto hvězdám bylo méně než dvacet, když našly svůj protějšek!

  • Sylvester Stallone a Jennifer Flavin Stallone

    Hrdina akčních filmů Sylvester Stallone našel svou lásku Jennifer Flavin v roce 1988. V té době už byl filmový Rocky dvakrát rozvedený a bylo mu 42 let. Oproti tomu jeho výrazně mladší partnerce Jennifer Flavin bylo v okamžiku seznámení pouhých devatenáct. I když dvojici od sebe dělí 23 let, zdá se, že jim to dobře klape. Pár společně založil rodinu. Ke dvěma synům z předchozího vztahu tak přibyli do Stalloneovy rodiny ještě další tři potomci. V roce 1996 se jim narodila první společná dcera a o pár let později přišly na svět ještě další dvě. A i když se už manželé několikrát rozešli, vypadá to, že jsou spolu nyní velice spokojení a tvoří šťastnou rodinu.

    VIDEO: Které hollywoodské dvojice se daly dohromady během natáčení? Podívejte se:

    Video se připravuje ...
    Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

  • Millie Bobby Brown a Jake Bongiovi

    Hvězda seriálu Stranger Things má, jak se zdá, štěstí nejen ve své hvězdné kariéře, ale i v lásce. Teprve devatenáctiletá Millie Bobby Brown totiž poměrně nedávno oznámila zásnuby s přítelem Jakem Bongiovim. Partneři jsou spolu dva roky a vypadá to, že jsou nerozluční. Ostatně o tom svědčí i fakt, že nechtěli na nic čekat a rozhodli se i přes svůj nízký věk pro svatbu. Poměrně zajímavé bylo i jejich seznámení, protože na sebe Millie a Jake narazili na Instagramu. Jejich přátelství na sociálních sítích později přerostlo až v romantický vztah. Nyní bez sebe nedají ani ránu a svatba je na spadnutí.

  • Justin Bieber a Hailey Bieber

    I přes mnohé eskapády, vzestupy a pády jsou Justin a Hailey Bieberovi stále spolu. Dvojice se stihla během historie svého vztahu už několikrát rozejít a opět dát dohromady. Jeden z nejsledovanějších manželských párů na Instagramu letos oslaví páté výročí svatby. Justin a Hailey se znají už od dětství. Poprvé se ale dali dohromady v roce 2015, kdy bylo Justinovi 21 a Hailey 19 let. S jejich vztahem se dlouho nemohla smířit Justinova bývalá přítelkyně Selena. Nyní už je ale podporuje, z Hailey a Seleny se časem staly dokonce kamarádky.

  • Beyoncé a Jay-Z

    Slavná zpěvačka Beyoncé prý potkala budoucího manžela Jaye-Z, když jí bylo pouhých osmnáct let. Jejich vztah ovšem začal až o rok později. Brzká svatba podle všeho nehrozila. Beyoncé údajně nejprve sama sobě slíbila, že se nevdá dříve než ve 25 letech, což dodržela. Za amerického rappera se zpěvačka provdala v roce 2008, kdy jí bylo 27 let. Svatba byla soukromá, pozváni byli ti nejbližší. Své ano si pár řekl při duchovním obřadu a celý ceremoniál měl být dost emotivní. Manželé společně vychovávají tři děti a i přes údajné mimomanželské aféry slavného rappera dvojice zůstává spolu.

  • Melanie Griffith a Don Johnson

    Rodiče herečky Dakoty Johnson — Melanie Griffith a Don Johnson – byli spolu takřka od puberty, alespoň v případě Melanie. Když se poznali při natáčení společného filmu The Harrad Experiment, bylo Melanii pouhých 14 let a o osm let staršímu Donovi 22. Ten měl zde možnost poznat rovnou i svou budoucí tchyni. Ve snímku hrála i Melaniina matka Tippi Hedren, která se prý zpočátku po vyzrazení dceřina románku potýkala s rozporuplnými pocity paniky a strachu. Obávala se především toho, že se její dospívající dcera zamilovala do staršího muže. I přes to se herci nakonec vzali, a to dokonce dvakrát, až se definitivně rozešli v roce 1996. Melanie si poté ve stejném roce vzala Antonia Banderase, ani tento vztah jí ale nevydržel, v roce 2015 se rozvedli.

Autor: Tereza Brožová
Diskuse ke článku
.