Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Slavní vrstevníci: Neuvěříte, že jsou tyto celebrity stejně staré

20. května 2023 | 06:00

Také si občas říkáte, že některé celebrity zastavily čas? U některých hrají roli dobrá genetická výbava a zdravý životní styl, jiní slavní zpomalují stárnutí pomocí plastických operací. Při pohledu na tyto slavné dvojice by vás možná ani nenapadlo, že jsou stejně staré. 

Některé slavné hvězdy umí stárnout s grácií, jiné hledají všechny možné způsoby, jak vzniku vrásek co nejvíce zabránit. Ačkoliv se to na první pohled nemusí zdát, tyto slavné dvojice jsou opravdu stejně staré. Na některých se zub času už mírně podepsal, jiní slavní vypadají, že doslova zastavili čas. Například herečka Lucy Liu se od začátku své kariéry téměř nezměnila a jen těžko byste jí hádali čtyřiapadesát let. Mladistvým vzhledem se můžou pochlubit například také Charlize Theron, Zooey Deschanel nebo Jennifer Lopez.

VIDEO: Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah. Věřili byste?

Video se připravuje ...
Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste? • VIDEO: Videohub

Na druhé straně jsou pak ženy, které se s přibývajícím věkem nedokážou smířit a často vyhledávají pomoc u plastických chirurgů. Mezi takové patří například herečka Denise Richards, která v devadesátých letech patřila mezi největší sexsymboly. Dnes její tvář "zdobí" mnoho plastických zákroků a oproti své vrstevnici Winoně Ryder vypadá, že se s přibývajícím věkem neumí smířit. Na další slavné dvojice, které pojí stejný rok narození – ale často to tak nevypadá – se podívejte ve fotogalerii.

Autor: Aneta Valešová