Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Největší trapasy Oscarů: Zdrogovaná Nicole Kidman, hrubián Hugh Grant a další katastrofy

  • 13. března 2023 | 15:30

    I slavné předávání Oscarů má své stinné stránky. Jin a jang musí být zkrátka v rovnováze. Na letošním slavnostním klání se objevilo pár zaškobrtnutí, která rozvířila hladinu.

    Pojďte se podívat na to, kdo se dostal na přední stránky novin ne za své zásluhy, ale kvůli tomu, že nedomyslel následky svého chování nebo na to vůbec nehleděl.

  • Nicole Kidman

    Pětapadesátiletá herečka vypadala na letošním předávání prestižních filmových cen opravdu dobře. Lesklé černé šaty obepínaly její dokonalou siluetu, ale něco přece jen nehrálo a její róbu nekomentoval téměř nikdo, protože ji zastínilo podivné chování herečky. Nejistý krok a výrazy, které naznačovaly, že je herečka buď podnapilá, nebo pod vlivem drog. Nakonec došlo i na líbačku s manželem před fotografy. Komentáře doprovázející její vystupování zněly jako: „Dal bych si to, co měla Nicole na Oscarech...“ Nebo: „Ona je snad opilá, jinak si nedokážu vysvětlit její přehnané pózování.“ Ať je to, jak chce, doufejme, že si to užila a je v pořádku.

  • Lady Gaga

    Lady Gaga v podstatě nepřekvapí už ničím. Šaty, které zvolila pro letošní předávání filmových Oscarů, nebyly ani z masa, ani z bublin nebo plyšových hraček, jen jí koukala půlka zadnice. Její „kasička“ byla možná trochu hlubší, než je zvykem, ale Gaga se zase na slavnostním koberci předvedla jako lidumil. Když se totiž nešikovný fotograf rozplácl na zem za jejími zády poté, co si udělal fotografii, běžela za ním, aby mu pomohla vstát. Tohle gesto bylo po zásluze pochváleno jeho kolegy.

    Podívejte se na situaci sami:

  • Hugh Grant

    Dámy, tohle je tedy zklamání, které zamrzí. Hugh Grant, idol z romantických komedií, o kterém máme pravděpodobně všechny zkreslenou představu. Měla jsem vždycky za to, že je to anglický gentleman s proklatě suchým humorem, ale vypadá to, že je to jen nabubřelý suchar bez špetky taktu. Jeho rozhovor s Ashley Green před předáváním Oscarů to jen potvrzuje. Úplně jsem se zpotila za ni, a to jsem rozhovor pouze sledovala ze záznamu. Herec na zcela běžné otázky moderátorky odpovídal kuse, útržkovitě a znuděně a s každou další otázkou a odpovědí jsem si říkala, proč s rozhovorem souhlasil, když neměl náladu odpovídat. Jen si udělal opravdu špatný mediální obraz a moderátorce připravil horkou chvilku.

  • Tems

    Zpěvačka Tems to zase příliš nedomyslela s outfitem, který oblékla na svou chvilku slávy při Oscarech. Róba rozhodně nezůstala bez povšimnutí, byla velmi originální, ale všimli si jí především ti, kteří seděli v řadách za ní. Součástí šatů byla totiž taková jakoby kapucka či obří límec, který se rozprostíral do vysoka a široka kolem hlavy umělkyně. Ti, již seděli za ní, tak měli smůlu a moc si neužili výhled. Zpěvačka nominovaná na Oscara za nejlepší originální píseň k filmu tak slízla kritiku za bezohlednost.

  • Elizabeth Banks

    Co by to bylo za předávání cen, kdyby některá z dam nezakopla o svou dlouhou róbu. Herečka Elizabeth Banks byla tou, která si černého Petra vylosovala tentokrát. Ovšem zvládla to velmi elegantně. Nejdříve se cupitavými krůčky snažila vymanit nohu z dlouhé spodničky, a když už myslela, že má vyhráno, málem se natáhla jak široká, tak dlouhá. Naštěstí to tedy vyrovnala a opět zvolila cupitání jako bezpečnější variantu, jak se dostat k moderátorskému pultíku. Těsně za ní se objevil medvěd z filmu Medvěd na koksu, který Elizabeth také režírovala. Když se herečka dostala k mikrofonu, svedla svoje zaškobrtnutí na medvěda! „Podrazil mi nohy!“

  • Glen Close

    Za největší oscarovou smolařku byla vyhlášena Glen Close. Pětasedmdesátiletá herečka byla již osmkrát nominována na tuto prestižní cenu, ale bohužel ji ještě ani jednou nevyhrála. To už samo o sobě je dost smolné, letos se ovšem měla po boku Harrisona Forda objevit v roli moderátorky. Bylo by to jejich první společné vystoupení od premiéry filmu Air Force One z roku 1997. Herečka těsně před vyhlašováním oznámila, že je pozitivní na covid, a tudíž se nemůže dostavit. Tak snad bude mít aspoň lehký průběh.

Diskuse ke článku
.