Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Harry a Meghan v novém dokumentu odkrývají své soukromí: Tohle se královské rodině nebude líbit!

2. prosince 2022 | 10:00

Jsou to už tři roky, co se Harry spolu se svou manželkou Meghan rozhodl opustit Británii, a žít tak poklidný život bez vlivu královské rodiny. Od té doby si však neberou servítky a nebojí se odhalit nejedno rodinné tajemství, které nemělo proniknout za zdi královského paláce. Netflix nyní zveřejnil trailer k dokumentu o vévodovi a vévodkyni ze Sussexu, který nese název Harry & Meghan. Jejich milostný příběh je jedním z nejsledovanějších v historii a nový dokument slibuje, že takhle jste ho ještě vyprávět neslyšeli.

Zamilovali se do sebe, vzali se, založili rodinu a vybudovali si pevný vztah postavený na podpoře, vzájemné důvěře, jednotných hodnotách a cílech. Jejich vztah tak může připomínat jeden z mnoha. Až na to, že Harry a Meghan nejsou tak úplně obyčejným párem. Po odchodu z královské rodiny se nemohou zbavit nepochopení a křivdy, která jim byla údajně způsobena, a vypadá to, že se ze svých pocitů musí zkrátka „vypovídat“ a musí vysvětlit, jak to všechno vlastně bylo.

Po několika šokujících rozhovorech, ve kterých se nebáli prozradit hned několik ne zrovna lichotivých informací, které na královskou rodinu nevrhají zrovna přívětivé světlo, se Harry rozhodl vydat memoáry s názvem Spare (Náhradník). Kniha má vyjít začátkem ledna a má být upřímným a syrovým vzpomínáním na život v královské rodině. Obsah knihy byl před ostatními členy rodiny přísně utajován. Ani Meghan nezůstala pozadu a na Spotify rozjela svůj podcast Archetypes, ve kterém zpovídá úspěšné a zajímavé ženy, nebojí se ale mluvit ani sama o sobě. 

První záběry: Harry a Meghan, příběh, který jste ještě neslyšeli.

Video se připravuje ...
První záběry: Harry a Meghan, příběh, který jste ještě neslyšeli • VIDEO: Netflix, idh

Má se královská rodina bát?

Netflix zveřejnil upoutávku šestidílného intimního dokumentu o Harrym a Meghan, který zkoumá jejich vztah od seznámení až po výzvy a spory, které je donutily odejít z královské rodiny. V sérii uvidíte rozhovory s rodinou a přáteli, kteří se doposud na účet slavného páru nikdy nevyjádřili, ale také s historiky a novináři, kteří rozebírají, jak britská média ovlivnila vztah Harryho a Meghan ke královské rodině.

Trailer zahrnuje osobní fotografie ze života slavného páru, které doposud nespatřily světlo světa, odkrývá například snímky ze svatební hostiny, z cesty do Afriky nebo fotografii Meghan ještě s těhotenským bříškem. Vedle těchto radostných okamžiků uvidíte však také těžké chvilky, kdy si Meghan utírá slzy. V upoutávce manželé vysvětlují, proč se rozhodli svůj příběh poprvé sdílet. „Nikdo nevidí, co se děje za zavřenými dveřmi. Musel jsem udělat vše, co jsem mohl, abych ochránil svou rodinu,“ říká Harry. Má se tak královská rodina bát dalšího skandálního odhalení, které může v dokumentu vyplout na povrch? A mají Harry a Meghan stále co říct, nebo jen nechtějí, aby jejich jména upadla v zapomnění? To se již brzy dozvíme...

 

 

Autor: Aneta Valešová