Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejvíc sexy muž planety pro letošní rok? Stal se jím známý superhrdina

19. listopadu 2022 | 05:00

Každý rok časopis People sestavuje žebříček nejpřitažlivějších mužů planety a kdy jindy si ho představit než právě dnes na Mezinárodní den mužů? Pokochejte se pohledem na ty největší fešáky Hollywoodu. Najdete v žebříčku svého oblíbence?

 

 

Žebříček nejvíc sexy mužů planety amerického magazínu People vznikl už v roce 1985, kdy se prvním vítězem stal tehdy devětadvacetiletý Mel Gibson. Od té doby se těší velké oblibě. Pro letošní rok byl za nejpřitažlivějšího muže vybrán herec Chris Evans, který se proslavil rolí Kapitána Ameriky ve filmech společnosti Marvel. Nahradil tak svého hereckého kolegu Paula Rudda, který ovládl žebříček minulý rok.

Chris Evans na škole rozhodně nepatřil mezi největší krasavce a ani v začátcích své kariéry to nebyl "ten herec", kvůli kterému byste v noci nemohla spát. Je ale důkazem, že s přibývajícím věkem muži zrají jako víno, a dnes, ve svých jednačtyřiceti letech, si titul nejvíc sexy muže planety rozhodně zaslouží. Jako každý vítěz, tak i on si však nijak zvlášť sexy nepřipadá a svůj nový titul bere spíše s humorem. "Máma bude velmi šťastná. Je pyšná na všechno, co dělám, ale tímhle bude žít asi dlouho," uvedl se smíchem v pořadu Stephena Colberta.

Vedle Chrise Evanse se v žebříčku objevila jména jako Kendrick Lamar, Robert Pattinson, George Clooney nebo Dwayne Johnson, který byl nejvíc sexy mužem planety zvolen v roce 2016.

Na vítěze se podívejte ve fotogalerii:

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová