Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Eva Burešová téměř tři měsíce po porodu zpět na jevišti: Takhle zazářila v sexy modelu

2. listopadu 2022 | 12:00

Hudební divadlo Karlín zanedlouho představí očekávanou novinku muzikál The Bodyguard. Při té příležitosti proběhla s hlavními protagonisty tisková konference v čele s hlavní star – herečkou a zpěvačkou Evou Burešovou, která září na monumentálních plakátech v náruči hereckého kolegy Hynka Čermáka. Zářila i na novinářské akci v černých šatech vyzdvihujících ženské křivky. Co vzkázala ke svému návratu na jeviště dvojnásobná maminka?

Půvabná zpěvačka a herečka Eva Burešová se ukázala téměř po třech měsících od porodu na tiskové konferenci k dlouho očekávané divadelní novince, která bude mít svou premiéru na jaře příštího roku, a to k muzikálu The Bodyguard, který vznikl podle stejnojmenného filmového fenoménu z roku 1992 s Kevinem Costnerem a Whitney Houston v hlavních rolích. A právě hlavní role zpodobní Eva Burešová v alternaci s Terezou Maškovou coby Rachel Marron a Hynek Čermák coby osobní strážce Frank Farmer.

Video se připravuje ...
Eva Burešová exkluzivně pro časopis Maminka • VIDEO: Videohub

Při té příležitosti se dvojnásobná maminka doslova blýskla v midi šatech semišového reliéfu, kterým dominovaly atributy v podobě hlubokého výstřihu, zdvojených špagetových ramínek i důmyslného rozparku vpředu. Stylistka Zlata Stolaříková, která se jejího stylingu zhostila, look doplnila o stříbrný choker a kotníčkové kozačky na podpatku s ostrou špičkou barevně ladící ke zbytku outfitu.

A co pro Evu Burešovou znamená tato nová velká role? Svůj postoj trefně, s humorem a ironií konstatovala na svém instagramovém profilu: „Spousta novinářů se mě včera ptala na to, jak zvládnu pracovat s dětmi a jak se chci dát rychle zpět do formy, ale už málo z nich se mě zeptalo, jak jsem se cítila, když mi byla nabídnuta role Rachel Marron v muzikálu Bodyguard, jaké to je plnit si snad všechny své sny do třiceti let, jaké to je zkoušet nový muzikál po takové době, jaké to je vůbec stát na jevišti, když je teď to divadlo tak svaté, jak moc se těším na spolupráci s Hynkem Čermákem nebo režisérem Antonínem Procházkou. Je to úžasné. Nádherné. Jsem neskutečně šťastná a vděčná. Jsem ráda, že se opět vracím do svého domovského divadla (Hudební divadlo Karlín – pozn. red.), kde jsem už od svých 15 let. Hrála jsem zde a stále hraju nádherné role, ale na billboardu jsem teda ještě nebyla.“

Dále vtipně poznamenala, že práci s dětmi zvládne s lehkostí jí známou. A jak že se dostane do oné formy? „Záleží na tom, jakou tu formu určíme. Mně se třeba líbí forma od bábovky. Ta má velmi lákavé tvary,“ uzavřela nová Rachel Marron.

Na fotografie z akce i na nejnovější fotografie herečky a zpěvačky se podívejte do naší galerie:

Autor: Žaneta Podlahová