Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ivanka Trump poprvé od smrti matky v Praze: Šaty i doplňky jí vzdala hold

29. října 2022 | 09:51

Ivanka Trump, dcera bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa a české rodačky Ivany Trump, dorazila v pátek do Prahy, aby od prezidenta Miloše Zemana převzala ocenění pro svou zesnulou matku. Doprovod jí dělali manžel Jared Kushner a starší bratr Donald Trump Jr.

Jen co se v pátek ubytovala v pražském hotelu Mandarin, vyrazila před slavnostním galavečerem na procházku centrem Prahy. Ještě před oficiálním večerním ceremoniálem stihla navštívit spolu s manželem a bratrem Donaldem Jr. prezidenta Miloše Zemana.

K této příležitosti oblékla tvídové šaty bílé barvy zdobené zlatými knoflíky. Stejné šaty oblékla již v roce 2020, když v Nevadě podporovala svého otce Donalda Trumpa. Celý outfit doplnila lodičkami na nižším podpatku. Jako doplněk zvolila výrazné náušnice, které byly podobné těm, které nosila její zesnulá matka. Ivanka, která zítra oslaví své 41. narozeniny, od prezidenta Zemana dostala krásnou kytici a náušnice z dílny českého návrháře.

Zesnulá Ivana Trump (†73): Úspěchy a skandály jejího života.

Video se připravuje ...
Zesnulá Ivana Trump (†73): Úspěchy a skandály jejího života • VIDEO: Videohub

Večer se pak na Pražském hradě konal slavnostní ceremoniál, při němž prezident Miloš Zeman u příležitosti státního svátku 28. října naposledy udělil nejvyšší státní vyznamenání. A právě jedno bylo věnováno zesnulé Ivaně Trump.

Na Hrad dorazila Ivanka v modelu návrháře Osmanyho Laffity, který léta oblékal její matku Ivanu. Černé šaty na jedno rameno byly zdobeny stříbrným pásem, jenž se z ramene táhl až na levý bok. Decentní rozparek pak odhalil její štíhlé nohy. Celý outfit Ivanka doplnila černými lodičkami na vysokém podpatku. Prezident Miloš Zeman tentokrát udělal výjimku, když vyznamenání mohla převzít nejen Ivanka, ale také její bratr Donald Jr. V běžném případě smí ocenění převzít pouze jeden člověk.

Na to, jak to Ivance při návštěvě Prahy slušelo, se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová