Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hvězdný speciál Na lovu: Koho přirovnal Sokol ke Spider-Manovi a kdo byl nejvíce soutěživý?

23. dubna 2022 | 21:50

Další Hvězdný souboj vědomostní soutěže Na lovu se odehrál v sobotu večer. Lovci se postavili tentokrát samí herci! Saša Rašilov, Miluška Bittnerová, Vincent Navrátil a Václav Svoboda zkusili své štěstí proti Kvízové dámě. Kdo koho nakonec porazil?

První se před moderátora Ondřeje Sokola postavil herec Saša Rašilov, kterého Ondřej uvedl jako velmi známého dabéra. A tak ho také poprosil, aby hlasem Mickey Mouse řekl pár vět, což všechny přítomné pobavilo. Sašovi to prý odvedlo pozornost a začal mít strach o počet správně zodpovězených odpovědí. Za svou jednu minutu si ale herec vybojoval krásných 90 000 korun. A s těmi se také postavil lovci. I když v tomto případě vlastně lovkyni. Ta nabídla standardně prvnímu soutěžícímu nižší a vyšší nabídku. Saša se ale nenechal zviklat a po poradě s týmem zvolil zlatou střední cestu.

Svůj souboj začal Saša velmi slibně, hned na první otázku, která zněla "jaké město se také označuje jako město hříchů?", odpověděl správně. Chybu neudělal ani při dalších otázkách. Alespoň ne tolik. Po sérii úspěšných, i když možná trochu náhodných správných odpovědí se známý herec a dabér vrátil zpět do svého týmu.

Video se připravuje ...
Miluška Bittnerová (43) zavrhla druhé dítě: S prvním je to náročné! Ignoruje mě • VIDEO: Markéta Reinischová

Druhou statečnou byla herečka Miluška Bittnerová, ze které si moderátor udělal legraci, když na ni prozradil, že herečka umí hrát na flétnu, což údajně není tak úplně pravda.

Ve své minutě otázek a odpovědí si Miluška nahrála také krásných 90 000! Lovkyně přicházela k souboji, zatímco na ni Miluška mávala hned, jak ji spatřila. I tady dostala druhá soutěžící nižší a vyšší nabídku. Nicméně herečka měla ze souboje velký strach a respekt, a tak se rozhodla zvolit nižší částku, přestože jí tým radil zlatou střední cestu.

První krok směřoval rovnou do bezpečí. Miluška správně odpověděla na otázku: "Jak se jmenuje dcera Leoše Mareše narozená v březnu 2022?" Následně odpovídala převážně správně, až otázku ze světa zvířat netrefila. Poslední otázka jí ale opět přinesla štěstí a herečka se vrátila ke svému týmu stejně jako její předchůdce.

Předposledním bojovníkem byl herec a režisér Vincent Navrátil. Vincent před moderátorem zavzpomínal na své začátky se soutěžením u něj doma, kde hrál hry se svou sestrou Agátou Hanychovou a jejím někdejším manželem Jakubem Prachařem nebo s Liborem Boučkem.

Vincent začal výborně. Ve své minutě zodpověděl správně deset otázek, a nahrál si tak krásně kulatých 100 000. A o ně se také rozhodl bojovat s lovcem.

Hned první otázku zodpověděl Vincent správně. A v tomto duchu pokračoval i dál. Správně odpověděl třeba na otázku: "Čím se zabýval středověký platnéř?" Překvapil ale také v odpovědi na otázku: "Co je to Kuňa-Urgenč?" Ta pobavila všechny přítomné.

Vincenta se zkrátka držela štěstěna, a tak se i on jako třetí v pořadí vrátil k týmu.

Posledním bojovníkem byl známý herec ze seriálu Ulice Václav Svoboda. Moderátor si nemohl pomoct a herce konfrontoval s jeho postavou v nekonečném seriálu Ulice, odkud ho všichni znají. Jeho postavu Lumíra Nykla přirovnal třeba ke Spider-Manovi.

V minutě si poslední soutěžící nahrál 90 000, a tak kompaktně držel basu se svými spoluhráči.

Tváří v tvář se postavil herec lovkyni s nahranými 90 000, aby moc neriskoval. První otázky se herec zhostil úspěšně. A v tomto duchu také pokračoval. Následovala chyba. Herec špatně odpověděl na otázku: "K čemu přirovnává život matka Foresta Gumpa?" Václava to ale nerozhodilo a už další otázku zodpověděl opět správně. Na Václava se nakonec usmálo štěstí a i on se ke svému týmu mohl vrátit a doplnit ho.

Po souboji Václava Svobody s Kvízovou dámou přišla na řadu finálová štvanice, a to v plné sestavě. Tým měl na svém kontě 325 000, které chtěl vybojovat. Za dvě minuty si tým nahrál 18 polí náskoku. Přestože Kvízová dáma byla velmi rychlá, nestačilo to, aby tým dohnala. Studiem se rozléhaly křik a nadšení! Tým si totiž částku rozdělil a věnoval ji na členy týmu individuálně vybrané charity.

A který hvězdný tým se postaví lovci příště? Koho byste si tam přáli?

Autor: REDAKCE