Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tvoje tvář má známý hlas je zpět! Kdo změnil pohlaví a vzal si bičík?

27. února 2022 | 23:20

V neděli večer se na televizní obrazovky vrátila zábavná show Tvoje tvář má známý hlas. Jedná se už o devátou řadu, která odstartovala na stanici Nova. I tentokrát se soutěžícími staly celebrity všeho druhu.

Už v prvním díle jste mohli vidět herce Sašu Rašilova, Václava Koptu, Denise Šafaříka, herečku Denisu Nesvačilovou, moderátorku Ivu Kubelkovou, muzikálovou zpěvačku Moniku Absolonovou, mladou zpěvačku Nikitu Machytkovou a poprvé se také v show objevil youtuber Martin Carev.

Devátou řadou nás provádí stejná moderátorská dvojice jako tou předchozí, a sice Aleš Háma a Ondřej Sokol. Jako první se na pódiu ukázala moderátorka Iva Kubelková, která změnila pohlaví a během chvíle se z ní stal Pokáč, konkrétně matfyzák na disku. Svým afrem, brýlemi, ale i zpěvem porotu překvapila a získala velmi pěkné hodnocení.

Video se připravuje ...
Aleš Háma upadl přímo během natáčení Tváře! Co na to Ondřej Sokol? • VIDEO: TV Nova

Dalším soutěžícím, který ovládl pódium, byl herec Václav Kopta. Ten se přeměnil v rockovou legendu AC/DC. Na pomoc mu přišel herecký kolega Lukáš Pavlásek, který je také známý svými komickými stand-upy. Což tak trochu předvedl i v rámci svého vystoupení, kdy svým výrazem rozesmál nejen porotu. Dvojice oslnila diváky i porotu natolik, že si vysloužila potlesk ve stoje.

Třetím šťastlivcem byla Denisa Nesvačilová, která se převtělila do pěvecké hvězdy Jennifer Lopez, neboli J-Lo. Své vystoupení začala Denisa tancem na tyči, čímž si získala především předsedu poroty Jakuba Koháka. Ten jí zároveň po vystoupení velmi ochotně nabídl v začátcích této show podporu.

Po tomto vystoupení přišli na scénu dva talentovaní herci Národního divadla a to Saša Rašilov a jeho pomocník Patrik Děrgel. Saša Rašilov vystřídal celkem tři kostýmy, kterými pobavil nejen porotu, ale především diváky. Poslední kostým byl totiž latexový korzet a bičík! Přeměnil se v drsnou zpěvačku Pink.

Na scénu přichází Denis Šafařík, který se v zákulisí proměnil v Miley Cyrus a zazpíval si náročnou píseň původně od Cher - Believe. Pochvalu získal nejen od české režisérky a zpěvačky Petry Nesvačilové, ale i od Jakuba Koháka.

Video se připravuje ...
Ondřej Sokol: O dramatickém natáčení na Slovensku • VIDEO: Redakce Blesk

Tento rok se také historicky poprvé soutěže účastnil úspěšný youtuber Martin Carev. Martinovi s vystoupením pomáhala herečka Erika Stárková jako Loleatta Holloway. Společně se ocitli pár desítek let zpátky v čase a z Martina se stal Marky Mark, neboli Mark Wahlberg. Kombinací zpěvu, rapu a tance si vysloužila dvojice standing ovation. A jejich výkon byl označen jako jeden z nejlepších celého večera.

Sedmou soutěžící byla muzikálová diva Monika Absolonová, která se na pódiu objevila jako jedna z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších zpěvaček dnešní doby a sice Adele s písní Easy on me. Monika měla největší strach ze své angličtiny. Byla to totiž premiéra, kdy byla nucená zpívat v tomto jazyce. Její vystoupení si ale vysloužilo obrovské ovace a pochvaly.

Poslední osmou statečnou se stala mladá zpěvačka Nikita Machytková, kterou si možná pamatujete ze soutěže Superstar. Ani jí neminula radikální proměna a stal se z ní zpěvák The Weeknd. Naštěstí měla Nikita na pódiu pomocnici. Jitka Boho se proměnila v Arianu Grande a mladé zpěvačce na pódiu sekundovala. I poslední číslo večera sklidilo velký úspěch.

Následovalo hodnocení poroty, které ovládlo číslo Moniky Absolonové. To ale nebylo tak úplně definitivní. Jednotliví soutěžící si ještě rozdávali body navzájem. A proto absolutním vítězem prvního kola deváté řady se stal herec Václav Kopta! Svou výhru, 25 000 Kč, věnoval mladému začínajícímu muzikantovi Filipovi. Ten si za peníze může koupit kompenzační pomůcku ke hře na hudební nástroje a věnovat se tak svému milovanému koníčku i nadále.

A kdo se nejvíce líbil vám? Podívejte se do naší galerie na proměny:

 

Autor: REDAKCE