Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hvězdný speciál Na lovu: Kdo věděl úplně vše a komu se chtěl pomstít Bořek Slezáček?

16. dubna 2022 | 21:45

Opět proběhl hvězdný speciál oblíbené televizní show Na lovu, ve kterém opět šlo o dvojnásobné výhry. Patricie Pagáčová, Bořek Slezáček, Vasil Fridrich a Kryštof Bartoš se pokusili ve vědomostním souboji porazit lovce a vybojovat peníze pro charitu.

První se před moderátora Ondřeje Sokola postavila Patricie Pagáčová, která vtipkovala, že kvůli své malé dceři a poslouchání dětských říkanek neočekává velké výsledky. Za svou 1 minutu si ale vybojovala krásných 90 000 korun. A s těmi se také postavila lovci. Tentokrát to vyšlo na Kalkulátora, který začal příhodně dětskou říkankou, a z Patricie si tak udělal legraci. Vyšší nabídku, kterou dal herečce – a sice 260 000 – nakonec Patricie nepřijala. Ta se rozhodla zvolit nižší nabídku lovce, a to 60 000. Chtěla totiž začít co nejdále od něj. Svůj souboj začala velmi slibně, hned na první otázku, která se týkala šoubyznysu, odpověděla dobře. Chybu ale udělala vzápětí při otázce z biologie. Po sérii úspěšných, i když možná trochu náhodných správných odpovědí se Patricie vrátila zpět do svého týmu.

Video se připravuje ...
Ondřej Sokol: O dramatickém natáčení na Slovensku • VIDEO: Redakce Blesk

Druhým statečným byl herec Bořek Slezáček, který hned diváky pozval na představení Ondřeje Sokola Macbeth v Činoherním klubu, kde shodou okolností – až na Patricii – hrají všichni soutěžící.

Ve své minutě otázek a odpovědí si Bořek nahrál úctyhodných 120 000! Lovec na souboj s Bořkem nepřišel, ale doslova přiběhl se slovy, že si byl přeparkovat vůz, aby mu ho Bořek po případné prohře neobjel klíčkem. Druhý soutěžící zvolil po poradě s týmem zlatou střední cestu, a bojoval tak o svou nahranou částku.

První krok směřoval rovnou do bezpečí, Bořek správně odpověděl na otázku: "Který film z roku 1995 získal Oscara za nejlepší film?" Následně soutěžící odpovídal střídavě správně a špatně. Poslední série otázek byla ale bezchybná a k týmu ho vrátila otázka: "Která je nejstarší lanovka v České republice?"

Předposledním bojovníkem byl herec Kryštof Bartoš. I ten si nahrál neskutečných 120 000, čímž vyrovnal skóre svého předchůdce.

Kryštof začal velmi dobře. Správně odpověděl třeba na zadání: "Doplňte časový údaj do titulu hororu – XXXX zemřeš." To ale nebyla jediná správně zodpovězená otázka, a tak se Kryštof zaslouženě vrátil do svého VIP týmu.

Posledním bojovníkem byl Vasil Fridrich. Toho hned v začátku pochválil Ondřej Sokol, že na svůj věk nemá žádné vrásky. A následně ho vyzval, aby obhájil svou nepříliš pozitivní roli v seriálu Ulice. I on pozval diváky do divadla na představení Macbeth. Ve své minutě si Vasil nahrál o trochu méně než dva jeho kolegové, ale i tak to bylo krásných rovných 100 000.

Tváří v tvář se postavil lovci s nahranými 100 000, aby moc neriskoval. První otázka z filmového světa dopadla dobře, dokonce samotný lovec chyboval, a tak získal Vasil další náskok. Dále se stalo něco nečekaného. Lovec chyboval znovu při otázce: "Jakou informaci přinesla ve svém vysílání britská stanice BBC 18. 4. 1930?" A tak získal Vasil další náskok. Kalkulátor vtipkoval, když prohlásil, že už asi půjde. Vasila se drželo opravdu štěstí, protože odpovídal jen správně.

Potom co se i poslední soutěžící vrátil k týmu, přišla na řadu finálová štvanice, a to v plné sestavě. Za dvě minuty si tým nahrál 15 polí náskoku. To ale nestačilo a Kalkulátor byl rychlejší. To znamená, že na charitu putovalo za každého ze soutěžících 30 000 Kč. Kdo se s lovcem utká příště?

Autor: REDAKCE