Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Sociální sítě vs. skutečnost: Jak to vypadá, když se celebrity fotí samy a když je fotí někdo jiný?

28. února 2022 | 06:00

Sociální sítě nás dennodenně zaplavují selfies celebrit, na kterých každá vypadá naprosto dokonale. Aby ne, když se člověk totiž sám fotí, bedlivě pak vybírá, jakou fotografii pustí do světa. Jak to ale vypadá, když se celebrity zrovna nedívají a vyfotí je někdo jiný? Rozdíl je u některých opravdu znát. 

Vzpomínáte na doby, kdy k pořízení fotografie bylo možné pouze jednou cvaknout? Dnes každé focení doprovází věta: "Udělej jich raději víc, já si pak vyberu." Chceme se líbit, sobě i ostatním. Navíc v dnešní době sociálních sítí, na nichž si lidé všímají i té sebemenší chybky, o to víc. 

Líbit se chtějí také celebrity, to je pochopitelné a je to tak trochu i jejich práce. Některé z nich se sem tam ukážou na sociálních sítích bez make-upu, ve většině případů ale vypadají jako ze žurnálu. Na jejich profilech tak většinou najdete dokonalá selfies, nad kterými si možná občas postesknete s otázkou, proč taky takhle nevypadáte... Pravdou ale je, že tyto dokonalé fotky často neodráží realitu. Jak to vypadá, když celebrity někdo vyfotí nepřipravené? U některých je rozdíl opravdu znát.

Podívejte se, jak to vypadá, když se celebrity fotí samy a když je fotí někdo jiný:

Autor: Aneta Valešová