Neděle 8. září 2024
Svátek slaví Mariana, zítra Daniela
Polojasno 29°C

Plastiky podle celebrit: Lidé chtějí nos jako Natalie Portman, oči Anne Hathaway a rty Ashtona Kutchera

  • Plastiky podle celebrit: Lidé chtějí nos jako Natalie Portman, oči Anne Hathaway a rty Ashtona Kutchera
    12. července 2024 | 05:22

    Plastické operace inspirované celebritami jsou velmi populární a lidé často volí takové úpravy, díky kterým se budou podobat svým oblíbený hvězdám. Které celebrity mají značný vliv na estetické preference a trendy v plastické chirurgii?

  • Rty podle Scarlett Johansson

    Autor: profimedia.cz

    Nikoho asi nepřekvapí, že mnoho žen touží po tom vypadat jako blonďatá kráska Scarlett Johansson. Herečka byla dvakrát zvolena nejvíc sexy ženou světa a pravidelně se umisťuje v žebříčcích nejpřitažlivějších žen Hollywoodu. Scarlett Johansson je často obdivována pro své plné, přirozeně vypadající rty, které mnoho žen považuje za dokonalé a při návštěvě plastického chirurga si často přejí stejné. Mezi velmi žádané jsou také rty Angeliny Jolie.

    VIDEO: Rychlé líčení, na které nepotřebujet ani tolik věcí

    Video se připravuje ...
    Rychlé líčení, na které nepotřebujet ani tolik věcí. Převážně s dekorativní kosmetikou z drogerie. • VIDEO: .

  • Oči podle Anne Hathaway

    Autor: profimedia.cz

    Oblíbená herečka má velké, výrazné oči mandlového tvaru, které obdivuje mnoho žen a právě proto patří mezi nejžádanější. K podobnému tvaru dopomáhá například úprava očních víček. Mezi další vyhledávané inspirace patří oči Mily Kunis a Megan Fox.

  • Nos jako Natalie Portman

    Autor: profimedia.cz

    Co se nosu týče, za naprostý ideál považují ženy nos herečky Natalie Portman. Jednu dobu kolovaly zvěsti, že si rodačka z Izraele nechala svůj nos také poupravit, ona sama to však nikdy nepotvrdila. Ženy si svůj nos nechávají upravit také podle herečky Emmy Stone nebo Nicole Kidman.

  • Rty podle Ashtona Kutchera

    Autor: profimedia.cz

    Plastické operace nejsou pouze dámskou záležitostí. Čím dál více jim propadají také muži. Například nejkopírovanější rty má herec Ashton Kutcher, hned za ním se drží Viggo Mortensen a Brad Pitt. 

  • Pohled jako Hugh Jackman

    Autor: profimedia.cz

    Co se týče úpravy očního okolí, jednoznačně vede charismatický představitel Wolverina Hugh Jackman. Herec patří mezi největší fešáky Hollywoodu, a tak není divu, že si spousta mužů přeje mít stejnou jiskru. Hned za ním se na druhé příčce v oblíbenosti drží Jake Gyllenhaal a na třetí Ian Somerhalder.

  • Nos jako Jude Law

    Autor: profimedia.cz

    Tak muži si často nechávají upravit svůj nos a nejčastějším vzorem je pro ně herec Jude Law. Mezi další nejkopírovanější nosy pak patří nos herce Joshe Duhamela nebo Bena Afflecka. 

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.