Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zásnubní prsten za 12 milionů dolarů a přívěsek se jménem: Jaké šperky daroval Ben Affleck své lásce JLo?

13. srpna 2021 | 06:00

Nejžhavější pár letošního léta? Jennifer Lopez a Ben Affleck, kteří se k sobě vrátili po sedmnácti letech odloučení. A vypadá to, že jsou zamilovanější než kdy předtím. V roce 2002, kdy se zasnoubili, Ben daroval JLo nádherný prsten s růžovým diamantem, jenž by měl dnes údajně hodnotu až závratných 12 milionů dolarů. Otázkou ale je – nechala si Jennifer zásnubní prsten od svého ex?

Páreček své zasnoubení zrušil v roce 2004, údajně kvůli obrovskému mediálnímu nátlaku na jejich vztah. Nadobro se rozešli. Letos se však poté, co oba ukončili své předchozí románky, dali opět dohromady. Podle bezpočtu fotek, které od té doby létají světem médií, to navíc vypadá, že Ben a Jenny jsou naprosto nerozluční. Společně s tímhle roztomilým návratem se ale vzpomíná i na zásnubní prsten, kterým Ben Jennifer požádal o ruku počátkem milénia.

Video se připravuje ...
Modely inspirované Arábií milují i české ženy, říká Mirka Talavašková • VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ

Jennifer byla v životě zasnoubená celkem pětkrát a vdaná třikrát. O překrásné šperky od svých lásek tedy rozhodně neměla nouzi. Prsten od Bena byl však opravdu speciální, což si i on sám přál. V roce 2002, kdy zásnuby proběhly, totiž Jennifer uvedla v rozhovoru pro Diane Sawyer, že prsten jí Ben věnoval se slovy: „Chtěl jsem, abys měla něco, co nemůže mít nikdo jiný.“ A to se mu i povedlo. Jenom vzácný růžový diamant zasazený v prstenu měl tehdy hodnotu 1,2 milionu dolarů.

Podle nejnovějších odhadů však prsten i s diamantem výrazně stoupl v ceně a letos by měl mít hodnotu až neuvěřitelných 12 milionů dolarů. Jennifer by se tak pyšnila nejen překrásným a výjimečným šperkem, ale také ozdobou v takové hodnotě, kterou jen tak někdo nepřekoná. Kde je ale prstenu konec, je záhadou. Bývalý publicista JLo Rob Shuter však uvedl, že Jenny ani po zrušených zásnubách prsten Benovi nevrátila. Je proto možné, že šperk pořád vlastní. Kdyby se proto Ben rozhodl Jennifer o ruku požádat podruhé, těžko by asi hledal prsten, kterým by svou první žádost trumfnul. Doufejme tedy, že se dočkáme toho, že tenhle překrásný kousek brzy opět uvidíme na jejím prstu.

Ben ani Jenny ale zatím pro šperky z minulosti nesáhli. Zamilovaný herec zato svou drahou polovičku potěšil přívěskem na krk se svým jménem složeným ze tří separátních písmenek pověšených na jemném zlatém řetízku. Právě tento nový kousek se stal ozdobou, s níž se teď JLo objevuje na veřejnosti nejčastěji. Vždy ji však doplní i o další náhrdelníky, které jsou evidentně stálicí stylingu této multitalentované krásky.

Vedle náhrdelníku se jménem a vzácného prstenu si v galerii můžete prohlédnout i nejnovější fotky párečku, který si společně léto užívá nejen romantickými chvilkami ve dvou, ale také zábavou se svými dětmi, které mají oba ze svých předchozích vztahů. Ben má ve střídavé péči své dcery Violet a Seraphinu a syna Samuela, které zplodil v manželství s herečkou Jennifer Garner. JLo zase naplno pečuje o dceru Emme a syna Maxe, kteří přišli na svět po jejím sňatku s Marcem Anthonym. „Nová rodinka“ JLo a Bena tak dohromady čítá celkem pět dětí, což je počet, díky kterému mají hrdličky o zábavu rozhodně postaráno.

Autor: Nia