Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Extravagantní vlasové kreace a fotbal: Takhle si David Beckham užívá čas strávený se svými dětmi

1. srpna 2021 | 06:00

David a Victoria Beckhamovi patří mezi nejoblíbenější a nejpevnější páry celebrit už celých 22 let. Mají spolu čtyři děti a nejen jako partneři, ale i jako rodina drží vždy spolu. Mimo jiné to dokazují i tyhle fotky, které nedávno zveřejnili na svých Instagramech David, Victoria i jejich druhý nejstarší syn Romeo.

Ačkoliv nejstarší ze sourozenců Beckhamových – dvaadvacetiletý Brooklyn – už vylétl z rodinného hnízda a se svou snoubenkou herečkou Nicolou Peltz si pořídil luxusní vilu, David má pořád příležitost věnovat se svým mladším synům Romeovi (18), Cruzovi (16) a dceři Harper (10). Ta své desáté narozeniny oslavila nedávno a David u této příležitosti sdílel na svém Instagramu roztomilou černobílou fotku s ještě malinkou Harper.

Posledně se ale rodinka pochlubila snímky, na nichž má David novou barvu vlasů – opět trendující peroxidovou blond, která zažila největší boom v devadesátých letech. Stejnou kreaci pro sebe zvolil i jeho syn Cruz, přičemž Romeo bílou kštici oživil růžovým přelivem. Na Instagramu David k fotce, na níž je s oběma svými syny, připsal: „Kluci občas potřebují připomenout, kdo s tímhle přišel v devadesátkách první. Podle jejich výrazů z toho nejsou nadšení.“ Vtipně tak poukázal na to, jak se módní i stylingové trendy neustále vracejí, a jeho synové tak, alespoň co se vlasů týká, jdou ve šlépějích svého tatínka.

novými účesy rodinka, tentokrát bez doprovodu Victorie, vyrazila na fotbalové utkání Inter Miami FC na Floridě. Je to utkání fotbalového klubu, jehož je David momentálně prezidentem a spolumajitelem. Ačkoliv tedy už sám aktivně nehraje, se svým milovaným sportem zůstává v úzkém kontaktu a společně s ním i celá jeho rodina. Přestože David bedlivě sledoval zápas, dostatek času věnoval i svým dětem, nejvíce asi Harper.

Děti Victorie a Davida přitom rozhodně jako pomyslná jablka nepadly daleko od stromu. Brooklyn i Romeo se věnují modelingu, Cruz zase zpěvu. Od potomků ex-Spice Girl, módní návrhářky a ikony a jednoho z nejslavnějších a nejvíc sexy fotbalistů všech dob, který byl mnohokrát tváří spodního prádla Calvin Klein, snad ani nemůžeme čekat nic jiného. Výběrem svého povolání může ještě jednou překvapit jejich dcera Harper, která má však na rozhodování ještě spoustu času.

Náš tip: Podívejte se na neuvěřitelný příběh Emila Zátopka.

Autor: Nia