Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Oblékněte se podle nejzamilovanější celebrity Hollywoodu! Tohle je elegantní klasika Jennifer Lopez

23. srpna 2021 | 06:00

Ano, té nejzamilovanější. Protože dle vlastních slov majitelky legendárního pozadí, smyslné herečky a zpěvačky prožívá to nejlepší období svého života. Tyto pocity svěřila posluchačům v nedávném rozhovoru pro rádio Apple Music 1. Zdá se, že znovuobnovený vztah „Bennifer“ po 17 letech opravdu vzkvétá!

A není divu! Jennifer Lopez nejen po boku herce Bena Afflecka jenom září. Na nedávné večeři s kamarádkou byla naprosto okouzlující. Okouzlující natolik, že lze stěží uvěřit, že americká herečka minulý měsíc oslavila 52. narozeniny! Přitom za hvězdným lookem nestála nažehlená večerní róba, ale docela obyčejný model, avšak navýsost elegantní.

Tip na video: Které slavné padesátnice vypadají úchvatně i v plavkách? 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Jak se změnil styl Jennifer za 17 let? Na to se můžete podívat v našem článku:

Jennifer se oblékla do černého roláku, s nímž kontrastovaly světlé slouchy (čtěte slauči) neboli široké džíny vysoce střižené v pase. Ostatně JLo si ve volnějších střizích kalhot libuje, a tak v jejím šatníku nemůže chybět ani tento střih, pro něhož jsou typické beztvarost, nahrbení, široké nohavice s ohrnutím na konci. Už dávno jsme upustily od upnutých skinny džínů a již od minulé sezony se drží na vrcholu opravdu široké nohavice – aneb pohodlí především!

Inspirace na elegantní klasiku podle Jennifer Lopez: body s vysokým stojáčkem – Zalando 530 Kč; světlé džíny – Mango 899 Kč; sandálky na podpatku - Zalando 840 Kč; kabelka - Zara 549 Kč; kruhové náušnice - Zara 299 Kč

Model pak doplnila elegantní černou kabelkou se zvířecím lesklým reliéfem, páskovými sandálky na vysokém podpatku a velkými kruhovými náušnicemi ve zlaté barvě. Ty jsou pro ni tolik typické – jako uhlazený vysoký culík.

TIP REDAKCE:

Abyste povýšila svůj komfort na maximum, pořiďte si místo obyčejného černého roláku body s vysokým stojáčkem! Zajistíte tak, že vše bude držet na svém místě a při pohybu se vám svrchní díl nebude nelichotivě krabatit. Navíc ho oceníte v přicházejícím chladnějším období. Zvolte však takové body, které je na rozepínání v rozkroku. Jen tak budete v maximálním pohodlí.

Stylový outfit inspirovaný Jennifer Lopez pořídíte za skvělé ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Buďte i vy za elegantní dámu jako JLo! Ve fotogalerii jsme pro vás připravily noblesní černobílý koktejl:

Další zajímavé články naleznete v novém čísle Blesku pro ženy. Seženete ho na stáncích nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat v našem iKiosku ZDE >>>

 

Autor: Žaneta Podlahová