Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nestyďte se za své strie! Mají je i tyhle slavné krásky a rozhodně je neskrývají

  • Strie a celebrity
    23. července 2021 | 06:00

    Jizvičky na zadku, prsou, stehnech nebo břiše - alespoň pár jich má téměř každá z nás. Těchhle 12 slavných krásek ale dokazuje, že se za ně rozhodně nemusíme stydět. 

    Každá žena má na svém těle něco, co se snaží skrývat. Ať už jsou to povadlá kůže, celulitida, nedokonalosti pleti nebo strie, nejradši bychom to vše navždy vymazaly z povrchu našich těl. To, že se ale není vůbec za co stydět, dokazují i tyhle notoricky známé herečky, zpěvačky a modelky, které se ani pod světly reflektorů za své strie rozhodně nestydí. A vy taky nemusíte! 

    Video se připravuje ...
    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika? • VIDEO: Facebook

  • Salma Hayek (54)

    Herečka a filmová svůdnice Salma Hayek má strie na prsou. Přesto se hlubokým výstřihům nevyhýbá a svůj plný dekolt ukazuje s grácií. V minulosti dokonce vyhrála cenu za nejhezčí prsa světa. Salma běžně sdílí na sociálních sítích se svými fanoušky momenty ze svého života a rozhodně se nebojí brát sama sebe s humorem. Na jejím nejnovějším livestreamu z festivalu v Cannes jí vítr navál vlasy do obličeje, u čehož Salma zažertovala, že jí z vlasů vznikl knírek. 

  • Kylie Jenner (23)

    Beauty influencerka, podnikatelka a členka snad nejslavnější rodiny Kardashian-Jenner Kylie ukázala strie na svých prsou během livestreamu na Instagramu. Ačkoliv byla Kylie v průběhu let veřejností podezřívána z mnoha plastických operací, nikdy žádnou z nich nepotvrdila. Přestože je Kylie influencerka a tráví hodně času na sociálních sítích, své soukromí pečlivě skrývá. Jinak tomu nebylo ani u jejího těhotenství a porodu. Kylie má nyní s rapperem Travisem Scottem tříletou dceru Stormi a v roli matky se údajně cítí jako doma. 

  • Lady Gaga (35)

    Ani jedna z největších popstars současnosti, zpěvačka a herečka Lady Gaga se za své strie v dekoltu nestydí. Pravidelně je ukazuje na Instagramu i na červeném koberci. Gaga je už mnoho let bojovnicí za to, aby si ženy mohly se svým tělem dělat, co chtějí, a ukazovat, kolik samy uznají za vhodné. Mnohokrát se už rozpovídala o tom, jak byla na začátku své kariéry nucena hubnout a udržovat si platinovou blond. Teď už etablovaná zpěvačka proti své přirozenosti rozhodně nebojuje a svým přístupem, veřejným obrazem, ale i svou hudbou se snaží podpořit to, že všechny odlišnosti a nedokonalosti jsou krásné. 

  • Stephanie Hill (26)

    Modelka a Miss Anglie 2017 Stephanie Hill s naprostým klidem odhalila své strie na stehnech při nedávném focení. Její sebevědomí a přirozenost ze snímků přímo čiší. Ačkoliv je Stephanie jenom 26 let, má už za sebou úspěchy jako vítězka už zmíněné Miss Anglie a taky jako účastnice Miss World a Miss Universe Velké Británie. Ve všech těchto soutěžích musela samozřejmě absolvovat promenády v plavkách, kdy se odhalení svých drobných nedokonalostí určitě nevyhnula. Je tak živým obrazem toho, že dělat si hlavu například z jizviček na stehnech rozhodně není nutné. 

  • Scarlett Johansson (36)

    Ani hollywoodskou bohyni strie na prsou neobešly. Scarlett je však neskrývá – naopak svými odvážnými dekolty je na červeném koberci proslulá. Veleúspěšná herečka, která si díky svému talentu kombinovanému se svůdným vzhledem střihla mnoho akčních a superhrdinských rolí, nedávno oznámila, že čeká dítě se svým manželem Colinem Jostem. Přesný termín porodu není veřejnosti známý, jisté je ale to, že s dítětem Scarlett vstoupí do další nové kapitoly svého života.

  • Kourtney Kardashian

    Další ze slavného klanu Kardashianek Kourtney ukázala své strie na Instagramu svého lifestylového magazínu Poosh. Nejstarší ze sourozenců Kardashianových je – často i v kontrastu se svými sestrami – bojovnicí za přirozenost. Pro sebe i své děti preferuje velmi zdravý styl života i stravování, tvrdí, že by nikdy nepodstupovala žádné invazivní plastiky, a v posledních letech dokonce odmítá i typické "Kardashian líčení" s výrazným konturováním obličeje. Kourtney chce zkrátka žít více v souladu s vlastním tělem a stárnutím a hlavně prostřednictvím svého magazínu se snaží o těchto tématech mluvit.

  • Jessica Alba (40)

    I menší pevná prsa herečky Jessiky Alby brázdí pár jizviček. Ani pro tuto herečku však nejsou důvodem pro to, aby se kráska vyhnula odhalenému dekoltu. Jessica je dalším příkladem toho, že strie zkrátka nejsou otázkou věku či váhy – elasticita kůže může zahaprovat u každé z nás, často například v těhotenství, a je to naprosto přirozené. Jessica je matkou už tří dětí: 13leté Honor, 9leté Heaven a 3letého Hayese. 

  • Katie Holmes (42)

    Jemná kráska, herečka Katie Holmes nosí odhalené bříško ráda, přestože na něm má taky pár jizviček. Nedávno je dokonce zveřejnila i na svém Instagramu, obzvláště viditelné jsou na druhé černobílé fotce. Katie strie, které nejspíše vznikly během těhotenství s dcerou Suri, nijak netematizuje. Ráda nosí krátké topy a odhalený pupík a ukazuje, že pokud se vám něco v oblékání líbí, nemusíte se tomu vyhýbat jen kvůli tomu, abyste neodhalila jizvičky nebo jiné nedokonalosti.

  • Jameela Jamil (35)

    Britská herečka, modelka, velká aktivistka v boji za ženská práva a za to, že všechna těla jsou krásná, své strie v dekoltu také beze studu odhaluje na veřejnosti i na svých sociálních sítích. Tam se mimo jiné také často vyjadřuje k současným mediálním standardům krásy. Jameela se nechce spokojit s tím, že mužům často "projde" všechno, kdežto u žen exponovaných v médiích se pitvá každá drobnost – každý záhyb tuku, jizvička, celulitida. Jameela odmítá retušování a bojuje za to, abychom si zvykli vnímat ženy a těla tak, jak ve skutečnosti vypadají.

  • Ashley Graham (33)

    Tahle americká plus size modelka také patří k těm ženám, které se rozhodly ukázat světu, že strie, celulitida i další nedokonalosti jsou naprosto normální a rozhodně to není nic, za co bychom se měly stydět. Ashley na svém Instagramu zveřejňuje podobné fotografie pravidelně, nejčastěji jsou její vlastní, jindy zahrnují i fotky dalších krásných žen, jejichž těla se pyšní něčím, co společnost pořád považuje za vady na kráse. Ashley na svých sociálních sítích také nepoužívá Photoshop a autenticky předvádí své tělo ve všech jeho podobách a tvarech, čímž inspiruje ženy z celého světa. 

  • Khloé Kardashian (37)

    Druhá nejstarší ze sester Kardashianových také ukázala strie na zadku a stehnech na svém Instagramu. Khloe už několik let bojuje s tlakem veřejnosti, protože na své fotky na sociálních sítích často používá tak silné filtry, že vypadá jako úplně jiná žena, za což ji veřejnost ostře kritizuje. Druhá nejstarší z klanu Kardashianek na svou obranu promluvila o tom, že dlouho žila ve stínu svých sester a byla považována za "tu nejošklivější" z nich. Sama tak bojuje se svými vlastními problémy týkajícími se vzhledu a zveřejnění nevyretušované fotky pozadí je jedním z kroků, jak tyto potíže postupně prolomit.

  • Barbie Ferreira (24)

    Mladá herečka, kterou proslavila role excentrické Kate Hernandez v seriálu Euphoria, také patří mezi bojovnice za to, aby byla těla všech velikostí i tvarů přijímána stejně. Na svých sociálních sítích často zveřejňuje své neupravené fotky, včetně té, na níž bez filtru ukazuje strie na svém břiše. Vedle strií a celulitidy Barbie na Instagramu v klidu pózuje nahá. Ačkoliv její postava rozhodně nepřipomíná vyhublá těla modelek, Barbie své tělo miluje a sebevědomí z ní jen čiší.

Autor: Nia
Klíčová slova:  strie, celebrity, nedokonalosti
Diskuse ke článku
.