Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Láska na druhý pokus: Které slavné páry daly vztahu další šanci?

  • Stará láska nerezaví
    10. července 2021 | 06:00

    Myslíte si, že slepovaná láska nemá budoucnost? Nevěříte na druhé šance? Tyto slavné páry vás možná přesvědčí o tom, že vztahy na druhý pokus mohou vyjít. A že někdy bývají ještě silnější.

     

    Občas o někoho musíme přijít, abychom zjistili, kolik pro nás znamená a jak moc ho milujeme. Stejně jsou na tom i tyto celebrity, které si dříve myslely, že rozchod bude pro obě strany nejlepší. Nakonec ale zjistily, že bez toho druhého nemohou být. Které hollywoodské páry daly své lásce druhou šanci a jsou teď šťastnější než předtím?

  • Jennifer Lopez (51) a Ben Affleck (48)

    Aktuálně asi nejdiskutovanějším párem, který dal svému vztahu po letech druhou šanci, je zpěvačka Jennifer Lopez a herec Ben Affleck. Ti se poprvé potkali v roce 2002 a po dvou letech vztahu zahrnujícím i zásnuby se však – údajně kvůli mediálnímu nátlaku – rozešli. Letos v květnu, tudíž po celých sedmnácti letech odloučení, se ale dali opět dohromady. Ačkoliv sami obnovení svého vztahu nepotvrdili, mnohé fotky létající světem médií dokazují, že společně jejich štěstí jenom kvete. Téměř na všech snímcích jsou k vidění usměvaví a plni romantických projevů své znovunalezené lásky. 

     

  • Gigi Hadid (26) a Zayn Malik (28)

    Modelka s bývalým zpěvákem skupiny One Direction randila střídavě od roku 2015. Během těchto let se třikrát na delší dobu rozešli a naplno se k sobě vrátili až loni na Valentýna. Oznámili to prostřednictvím sítě Instagram, kde Gigi zpěvákovi popřála k svátku zamilovaných už jako svému partnerovi. Důkazem, že jim láska klape ještě víc než předtím, je skutečnost, že během karantény pár oznámil, že čeká miminko. Holčička Khai se narodila v září 2020 a svým rodičům Zaynovi a Gigi přináší do vztahu další lásku. 

  • Pink (41) a Carey Hart (45)

    Americká zpěvačka se seznámila s profesionálním motokrosovým závodníkem Carey Hartem v roce 2001, o dva roky později se ale rozešli. Následovalo však usmíření a v červnu roku 2006 během jednoho závodu ho zpěvačka tak trošku netradičně požádala o ruku. Carey souhlasil a o rok později se konala svatba na Kostarice. Brzy začal mít pár však zase problémy a v roce 2008 Pink oznámila, že jdou s manželem od sebe. Ani jeden však neztrácel víru a oba usilovně pracovali na tom, aby jejich vztah zase fungoval. Vyhledali proto odbornou pomoc a všechno dali zase do pořádku. Jsou tak důkazem, že když to člověk nevzdá a stojí o toho druhého, tak lze vše spravit. Mají spolu dvě děti a tvrdí, že letos oslavili již patnácté výročí svatby. 

  • Adam Levine (42) a Behati Prinsloo (33)

    Vztah frontmana skupiny Maroon 5 a andílka značky Victoria´s Secret původně trval necelý rok. Po rozchodu si Adam dokonce našel někoho jiného, ale brzy mu došlo, že na Behati nemůže přestat myslet a že bylo chyba, že se rozešli. Stejně to cítila také modelka a v roce 2014 se k sobě vrátili. Adam Behati rovnou požádal o ruku. Mají spolu dvě dcery a zpěvák se netají tím, že by chtěl dětí ještě víc. Jejich vztah je tak důkazem, že někdy zjistíme, jak moc pro nás ten druhý znamená, až když ho ztratíme.

  • Justin Timberlake (39) a Jessica Biel (38)

    Justin a Jessica spolu chodili čtyři roky, ale pak zničehonic oznámili rozchod. Rozhodli se, že budou i nadále přáteli, ale po několika měsících, co byli bez sebe, si uvědomili, jak moc se milují. Nakonec se k sobě vrátili a krátce nato se vzali. V roce 2015 se jim narodil syn Silas. Nad jejich láskou se koncem minulého roku začala stahovat mračna. Justin byl totiž spatřen, jak opilý osahával svou kolegyni. Video a fotografie obletěly celý svět a zpěvák měl co vysvětlovat. I tuto krizi pár ustál a Justin se Jessice veřejně omluvil. Potvrzení toho, že jejich láska nadále kvete, bylo narození jejich druhého syna Phinease, o němž Justin promluvil počátkem letošního roku.

  • Princ William (37) a vévodkyně Kate (38)

    Princ William a vévodkyně Kate
    Autor: profimedia.cz

    Královský pár sice působí jako reklama na štěstí, ale i jejich vztah měl slabiny. Seznámili se v roce 2001 na Univerzitě St. Andrews a z jejich přátelství se brzy vyklubala láska. Po pěti letech se však rozešli, protože byli oba mladí a snažili se najít sami sebe a dospět. Nakonec se však k sobě vrátili a v roce 2011 proběhla svatba. Dnes mají spolu tři děti a jejich vztah je pevnější než kdykoliv předtím.

  • Courteney Cox (57) a Johnny McDaid (44)

    Courteney Cox a Johnny McDaid
    Autor: profimedia.cz

    Pár se začal vídat v roce 2013 poté, co se představitelka Moniky z Přátel rozvedla s Davidem Arquettem. S Johnnym se pouhý rok nato hned zasnoubila, ale v roce 2015 své zasnoubení zrušili, rozešli se a Johnny se odstěhoval do Anglie. Teprve poté, co byli tak daleko od sebe, si uvědomili, že k sobě přece jen patří. Courteney si díky této vzdálenosti navíc uvědomila, jak moc ji Johnny změnil a jak díky němu byla šťastnější, a to jí stálo za to, aby to zkusili ještě jednou.

  • Rose Leslie (34) a Kit Harington (34)

    V legendárním seriálu Hra o trůny ztvárnili pár a jejich seriálová láska se zároveň přenesla i do skutečného života. V roce 2012 spolu tedy začali chodit, ale vztah vydržel jen pár měsíců. Herec si pak uvědomil, že chemie, která mezi nimi byla během natáčení, fungovala právě díky tomu, že se ve skutečnosti milovali. Po dvou letech si proto dali druhou šanci a ani jednou nelitovali. V roce 2018 se vzali a letos v únoru přivítali na svět svého prvního syna. 

  • Justin Bieber (27) a Hailey Baldwin (24)

    Modelka patřila mezi věrné fanynky Justina Biebera a asi by ji ani nenapadlo, že se za zpěváka jednou provdá. Jejich životy se však spojily a asi dva měsíce tvořili pár. Moc dlouho jim to však nevydrželo, rozchod navíc neprobíhal zrovna v klidu a nějakou dobu spolu ani nepromluvili. V roce 2018 však došlo ke smíření a od té doby bez sebe neudělali ani krok. Rok nato si řekli své ano a Justin tvrdí, že teprve Hailey dala jeho životu smysl. Občas je zkrátka potřeba počkat na ten správný okamžik.

  • Kristen Bell (39) a Dax Shepard (45)

    Kristen Bell a Dax Shepard
    Autor: profimedia.cz

    Když se Kristen a Dax na nějakou dobu rozešli, všichni byli v šoku. Herec tehdy prohlásil, že nedokáže být ve vážném vztahu, protože stále randí i s jinými ženami. Herečka z toho byla zlomená, ale když jí Dax jednoho dne zavolal a tvrdil, že nechápe, jak ji mohl opustit, protože žádná jiná se jí nevyrovná, dala mu ještě jednu šanci. V roce 2013 se vzali a mají spolu dvě děti.

     

Autor: Aneta Valešová, Nia
Diskuse ke článku
.