Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

10 slavných otců: Kteří potomci jsou jejich věrnou kopií?

19. června 2022 | 06:00

Být dítětem slavných a úspěšných rodičů přináší mnoho privilegií, jako jsou talent a půvab, ale také mnoho strastí. Vyrůstají v epicentru pozornosti a už od dětství jsou v hledáčku paparazzi fotoaparátů.

A protože dnes celosvětově slavíme Den otců, podívaly jsme se na jejich děti, které měly to štěstí a zdědily to nejlepší z DNA svých tatínků. Dcera zpěváka Lennyho Kravitze a herečky Lisy Bonet Zoë Kravitz má se svým otcem pevný a krásný vztah. Bezpochyby patří mezi nejstylovější a nejvýraznější duo „slavný otec a dítě“ showbyznysu. Ne vždy však byla mladá herečka ze svého táty nadšená, a to především v pubertě. Deníku Daily Mail přiznala i trapné chvíle: „Když všichni tátové nosili obleky, on měl dredy, síťované košile a kožené kalhoty. Museli si myslet, že je divný. Snažila jsem se ho trochu mírnit, když chodil na školní akce.

Video se připravuje ...
Oslavte Den otců jak se patří! • VIDEO: Videohub

Hereččini rodiče se rozešli, když jí byly 2 roky, a do svých 11 let žila s matkou Lisou. „Moje máma mě chránila, nechtěla, aby lidé věděli, kdo je můj otec, a tak mě ve škole zaregistrovala pod jménem Zoë Moon.Život s matkou byl zcela normální, avšak Lisa Bonet byla leckdy přísnější. „Byla velmi striktní, měla jsem povolen jen jeden film o víkendu. Vzpomínám, že jsem sledovala především filmy ze 70. let,“ sdělila Zoë deníku. Poté se přestěhovala k otci. Jeho domácnost byla často plná živých legend nejen z hudebního průmyslu. „Jednou ráno jsem přišla dolů a Ashton Kutcher dělal v kuchyni omeletu, ke které mě přizval, a tak jsem si sedla a společně jsme snídali. On a Demi zůstali v domě a nikdo mi to neřekl. Ashton byl pro mé teenagerské srdce docela šokem, nevěděla jsem, že se s ním můj táta zná,“ zavzpomínala Zöe pro deník Daily Mail.

Pyšný Lenny v roce 2019 odvedl svou jedinou dceru k oltáři. Hercům Zoë Kravitz a Karlovi Glusmanovi však vztah nevydržel a po 18 měsících manželství šli od sebe. Nyní půvabná herečka tvoří pár s krasavcem Channingem Tatumem. Stejně tak jako Zoë vztah nevydržel ani její matce Lise a s hercem Jasonem Momoou se v lednu tohoto roku po 16 letech rozešla

Nejen Zoë podědila krásu a talent po otci. Za hvězdný start vděčí svému otci i herečka a zpěvačka Miley Cyrus. Proslavila se především v televizním pořadu Hannah Montana jako mladá studentka, jež se večer měnila v popovou hvězdu. V oblíbeném seriálu si zahrála po boku svého otce Billyho Raye Cyruse. Vytvářeli si v něm vztah otce a dcery.

Miley není však jediným dítětem slavného hudebníka a herce. Syna Traceho a dceru Brandi, děti bývalé ženy Tish z předchozího vztahu, adoptoval. Billy má ještě ze svého předchozího vztahu syna Christophera Codyho a s Tish má pak kromě Miley také dceru Noah a syna Braisona.

Krásou neoplývají pouze slavné dcery, ale také synové. Rodinu Beckhamových zdobí nejen otec David, ale také devatenáctiletý Romeo, třiadvacetiletý Brooklyn a sedmnáctiletý Cruz. Jedinou dívkou je pak desetiletá dcera Harper, která uzavřela sled dětí této půvabné rodiny.

I slavný český moderátor Leoš Mareš se může pyšnit dvěma šikovnými syny, kteří svého tátu nezapřou – Jakubem a Matějem. 

Podívejte se na slavné otce a jejich děti, které zdědily nejen jejich půvab!

Autor: Žaneta Podlahová