Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velký návrat! Jak se změnil styl hrdliček Jennifer Lopez a Bena Afflecka po 17 letech?

11. září 2021 | 17:00

Ikonický, legendární a tolik romantický. Tak by se dal nazvat znovuobnovený vztah herečky a zpěvačky Jennifer Lopez a herce Bena Afflecka, ale i ten, ve kterém spolu byli před několika lety. Dá se totéž říct i o jejich módním stylu?

„Bennifer“ alias Ben a Jennifer dali své lásce po 17 letech druhou šanci. Její obnovení vyšlo najevo jen pár týdnů po rozchodu majitelky legendárního pozadí s někdejším baseballovým hráčem Alexem Rodriguezem. Není proto divu, že jsou tak jedním z nejdiskutovanějších párů showbyznysu. Ustojí nyní mediální tlak a dojde konečně na svatbu?

Zatím to vypadá, že jim láska jenom kvete, což nepřímo potvrdila i krásná JLo v nedávném rozhovoru pro rádio Apple Music 1, v němž přiznala, že prožívá velmi šťastné období. Co velmi šťastné – přímo nejlepší období svého života!

Jak šel čas s Jennifer Lopez a Benem Affleckem:

Video se připravuje ...
Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez • VIDEO: Videohub

Jejich láska je tak hmatatelná a uvěřitelná! Z nejnovějších snímků z Hamptons, kde se k sobě tulili, naprostá zamilovanost přímo sálá. Ladili k sobě ale i svým stylem. Oba dva byli oblečeni do monochromatického looku (outfit založený na jedné barvě různých odstínů) v podobě volnočasové módy ve formě mikin, širších kalhot a bílých tenisek. Zdá se, že jejich ležérní styl se tak úplně neliší od dob jejich zasnoubení v roce 2003.

Jak vypadal zamilovaný pár před 17 lety? Na to se podívejte do naší fotogalerie!

I tehdy totiž ve volném čase, když nebyl zrovna v záři reflektorů, nosil Ben široké džíny za doprovodu basic triček s dlouhými rukávy. Denim střídal s plátěnými kalhotami v naturálním spektru barev či s cargo kalhotami neboli starými dobrými kapsáči. Na červeném koberci však byl za prvotřídního fešáka v naleštěném obleku.

JLo na začátku nového tisíciletí šla Benovi svým stylem na ruku. I ona měla v oblibě džíny s tričkem, avšak nosila typické střihy té doby – bokovky spolu s crop topem (zkrácená délka vrchního dílu). Krátkého střihu se nebála ani u sukní. Na červeném koberci pak vždy sklízela ovace ve vyčesaných drdolech a šatech odhalujících dekolt. Ten však dává na odiv ve společnosti i nyní, a ve svých 51 letech tak dokazuje, že je stále jednou z největších šelem showbyznysu!

Autor: Žaneta Podlahová