Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Gillian Anderson: Prsa u pasu jsou mi fuk, podprsenku už nosit nebudu!

15. července 2021 | 12:47

Všechny dobře víme, jaké to je, když se po celém dni můžeme zbavit svírajícího pocitu z podprsenky. Nošení tohoto módního doplňku si vybírá svou daň, ale mnoho z nás pro parádu bude klidně trpět. Jsou tu ovšem i takové ženy, které raději vypustí své vnady na svobodu a jimž je jedno, že je gravitace táhne k zemi. Přesně tak se rozhodla i herečka Gillian Anderson (52).

Herečka, kterou jsme si poprvé zamilovali v seriálu Akta X jako agentku Scullyovou a kterou nyní milujeme v seriálu Koruna, se v internetové diskusi s fanoušky svěřila, že podprsenky už nebudou dále součástí jejího šatníku. „Jsem strašně líná, podprsenku už nenosím a nechci. Je mi jedno, že mi prsa spadnou k pupíku.“

VIDEO: Aneta Krejčíková z Ulice si vybírá podprsenku! Jaká je její favoritka?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Igor Hellebrandt / BPŽ

Její rozhodnutí a střízlivý postoj ke klesajícím prsům nadchly celý internet a spustila se vlna následovnic. Ne že by tento trend již neexistoval, ale to, že se celebrita jejího kalibru dozná k tomu, co se děje nám všem, ale o čem nikdo nechce mluvit nahlas, je skvělé. Proč se trápit v novodobých korzetech, proč nenechat přírodu vládnout?! Ta volba tu je a proč bychom se za přirozenost měly stydět?

Fandíme Gillian i těm, které zvolí svou cestu!