Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

S ofinou, nebo bez? Jak to slavným ženám sluší více?

8. května 2021 | 06:00

Každá z nás alespoň jednou vyzkoušela, jaký je život s ofinou. Některá z nás se do ní zamilovala, jiným zase po ostříhání začala lézt na nervy. Ať je to jakkoliv, ofina patří mezi velké vlasové hity letošního roku. Podívejte se na slavné ženy, které ji také vyzkoušely – které sedla a které vůbec?

S ofinou to není vůbec jednoduché. Jakmile totiž zvolíte špatnou variantu, můžete svému vzhledu spíše uškodit. Špatně střižená ofina totiž může přidat pár let, ale i kilogramů a může také poodkrýt nedostatky, které chcete spíše skrýt. Proto se rozhodně nepouštějte do zběsilého domácího stříhání a v případě, že se pro ofinu rozhodnete, poraďte se nejprve se svým kadeřníkem. Ten vám poradí, jaký typ ofiny se hodí právě pro váš obličej. 

Kadeřnictví jsou otevřená! S jakým střihem letos rozhodně nešlápnete vedle?

Video se připravuje ...
Kadeřnictví jsou otevřená! S jakým střihem letos rozhodně nešlápnete vedle? • VIDEO: Videohub

Typ ofiny podle tvaru obličeje

Pokud patříte mezi majitelky oválného obličeje, máte tak trochu vyhráno. Bude vám slušet jakýkoliv typ ofiny, a to dokonce i rovná i hustá, která sluší málokomu. Ženám s kulatým obličejem sluší spíše rovná a ne příliš hustá ofina, hranatému obličeji lichotí zase delší prostříhaná a vzdušná. Přesto se však můžete setkat i s tím, že vám ofina zkrátka vůbec nesedne, i když bude korespondovat s tvarem obličeje. Stejně jsou na tom i slavné hvězdy. Některým herečkám ofina sedla jako ulitá, jiným zase spíše uškodila. Podívejte se do fotogalerie a přesvědčte se sama:

Jak šikovně zamaskovat odrosty? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Jak zamaskovat odrosty • VIDEO: Vlastní

Autor: Aneta Valešová