Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slavní a náruživí: Které celebrity jsou závislé na sexu?

  • Slavní a náruživí: Které celebrity jsou závislé na sexu?
    16. dubna 2021 | 06:00

    Životy celebrit jsou plné pikantností a skandálů. Sem tam z jejich života unikne něco, o čem by raději vůbec nemluvily. To se však netýká jejich sexuálního apetitu. Které celebrity se netají tím, že jsou na sexu závislé?

    Závislí můžete být na drogách, alkoholu, jídle, ale i na sexu. Ještě jste o tom nikdy neslyšeli? Důkazem jsou tyto celebrity, u kterých se nejedná pouze o další manýr. Některé z nich dokonce podstoupily léčení!

  • Britney Spears (39)

    Už v době dospívání byla bývalá princezna popu označována za sexuální symbol. Její první vážnou známostí byl zpěvák a herec Justin Timberlake. Později o něm však prohlásila, že ji nedokázal sexuálně uspokojit. V červenci roku 2004 se po tříměsíční známosti provdala za tanečníka Kevina Federlina, se kterým má dva syny. Vztah vzbudil celkem poprask, protože v době sňatku čekal Kevin dítě s bývalou přítelkyní. Spolu s Britney si prý užívali celonoční sexuální maratony. Rozvedli se však v roce 2007, a Britney tak musela najít někoho jiného, kdo uspokojí její sexuální apetit.

    Pornoherečka radí: Jak prožívat intenzivnější orgasmy? Podívejte se na video:

  • Colin Farrell (44)

    Charismatický herec původem z Irska rozhodně nepatří mezi svatoušky. Vedle bujarých sexuálních večírků holdoval také alkoholu či drogám. V roce 2002 natočil s playmate Nicole Narain "domácí video" a bez jejího souhlasu ho nabídl k uveřejnění. Nicole se z toho psychicky zhroutila a později uvedla, že Colina několikrát prosila, aby to nedělal. Ve stejném roce se mu narodil syn James, kterého má s modelkou Kim Bordenave. V době, kdy byla těhotná, si herec údajně užíval pětihodinového sexu se dvěma prostitutkami. Netají se tím, že sexuální dobrodružství vyhledává každý den a střízlivý sex mu dle jeho slov připadá děsivý. To je nejspíš důvod, proč byl ženatý pouze jednou, a to pouze na čtyři měsíce.

  • Lindsay Lohan (34)

    Ani bývalé dětské hvězdě Lindsay Lohan nejsou závislosti cizí. Propadla alkoholu i kokainu a libovala si také v sexuálních hrátkách s kdekým. Proslýchalo se o ní, že nerada spí sama, a tak si na každou noc našla jiného nocležníka a bylo jí jedno, zda se jedná o muže či ženu. Své chování vždy "ospravedlňovala" výroky, že život herečky není jednoduchý, že se cítí osaměle a že partnery střídá, protože se jí líbí být v různých vztazích a má zkrátka jen ráda sex.

  • David Duchovny (60)

    Na první pohled nenápadný chlapík, kterého znáte hlavně díky nezapomenutelnému seriálu Akta X, taky není žádný andílek. Sám uvedl, že v roce 2008 dobrovolně podstoupil dvouměsíční léčení pro sexuálně závislé. Udělal to hlavně pro to, aby zachránil manželství s tehdejší partnerkou Téou Leoni. Ačkoliv se snažil, léčení jeho vztahu nijak nepomohlo a žena ho nakonec stejně opustila. 

  • Angelina Jolie (45)

    Přestože v posledních letech budí jedna z nejkrásnějších hereček Hollywoodu spíš dojem nenápadné ženy, v mládí byla Angelina opravdová dračice. Když byla manželkou Billyho Boba Thorntona, nosila na krku lahvičku s jeho krví a povídalo se o ní, že se během sexu řeže nožem. Zároveň údajně líbala vlastního bratra a nebyl jí cizí ani sex se ženou. Co byla manželkou Brada Pitta, tak se trochu zklidnila. Přesto se však vypráví, že si bývalý manželský pár nechal ve svém francouzském sídle vybudovat zvukotěsnou místnost, aby je nikdo při divokých milostných hrátkách nemohl poslouchat.

  • Charlie Sheen (55)

    Charlie Sheen je zkrátka bouřlivák, který v Hollywoodu nenechal na pokoji jedinou ženskou sukni. O jeho bouřlivém sexuálním životě ví snad každý a není tajemstvím, že herec miloval divoké večírky plné alkoholu, drog a prostitutek. Jeho záliba v nechráněném sexu se mu však stala osudnou. V roce 2015 přiznal, že je HIV pozitivní.

  • Paris Hilton (40)

    Také hotelová dědička a známá rebelka Paris Hilton okusila, jaké to je žít divoký a nespoutaný "celebrití" život. Stala se hvězdou hned několika lechtivých webů, a když se její domácí sexuální videa dostala na veřejnost, hlavu si z toho rozhodně nedělala. Jen prohlásila, že miluje sex a nemůže si pomoct!

  • Tiger Woods (45)

    Závislosti se nevyhýbají ani sportovnímu prostředí! Golfista Tiger Woods podstoupil léčbu své závislost na sexu v roce 2010. Praskla totiž jeho nevěra s manažerkou nočního klubu Rachel Uchitel. Woods se snažil zachránit manželství s Elin Nordegren, se kterou má dvě děti, ale bohužel bez úspěchu. Důvodem jeho nevěry prý byl pocit, že si myslel, že když celý život tvrdě dřel, tak má nárok na trochu potěšení. To se však trochu přepočítal.

  • Bill Murray (70)

    Podle slov hercovy bývalé manželky byl Bill Murray sexuální narkoman, který hrátky vyžadoval kdekoliv a kdykoliv. Dále prý uvedla, že byl po celou dobu desetiletého manželství závislý na alkoholu a marihuaně a že ji herec fyzicky zneužíval, a v listopadu roku 2007 ji dokonce uhodil surově do tváře se slovy, že může být ráda, že ji rovnou nezabil. 

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.