Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Skutečná jména celebrit: Netušili jste, co všechno mají v občance!

8. srpna 2022 | 06:00

Jsou vám povědomá jména jako Katheryn Hudson, Reginald Kenneth Dwight nebo Caryn Johnson? Vsadíme se, že ani tak moc ne. Za těmito neznámými jmény se však skrývají celebrity, které moc dobře znáte! Které slavné hvězdy si změnily svá pravá jména?

Celebrity si svá jména mění hned z několika důvodů. Ta pravá jim například tak nezní, jsou příliš dlouhá nebo je mají spojena s ne zrovna příjemnými vzpomínkami, a proto se jich chtějí zbavit. Přesně takový důvod měla herečka Angelina Jolie. Její pravé příjmení je Voight, ale kvůli komplikovaným vztahům se svým otcem se rozhodla pro příjmení Jolie.

Některá pravá jména celebrit nejsou pro svět showbyznysu tak "přitažlivá". Své o tom ví legendární britský zpěvák, skladatel a výborný klavírista Elton John. Málokdo ví, že se narodil jako Reginald Kenneth Dwight. I on sám si dobře uvědomoval, že s takovým jménem díru do světa nejspíš neudělá, a tak si jméno nechal v roce 1972 změnit.

Mezi další slavné hvězdy, které tak trochu tají své pravé jméno, patří například Demi Moore, zpěvačka Lorde, dále Natalie Portman nebo Rihanna.

Jak znějí jejich skutečná jména? Odpověď najdete ve fotogalerii:

Jacqueline Kennedy. Elegantní kráska se stala ikonou amerických dějin a okouzlila celý svět. Podívejte se na její příběh:

 

Autor: Aneta Valešová