Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jejich plán vyšel: Martina Pártlová a Nikol Leitgeb porodily ve stejný den

16. června 2021 | 13:18

A mají to za sebou! Tak, jak si to kamarádky Martina Pártlová a Nikol Leitgeb představovaly, tak jim to také vyšlo. Otěhotněly den po sobě, a tak si svůj porod naplánovaly na stejný den, ve stejné porodnici, a mají dokonce společný pokoj. Dnes, v porodnici u Apolináře, přivedly na svět císařským řezem své děti.

"Rozřízli vlka a vytáhli Karkulku. Dnes jsme na svět přivítali STELLU. Je krásná. Její první nádech byl silnej moment. Hluboce se klaním před Martinou Pártlovou, která nám ji dala. Celej porod něco hlásila, takže jsem nevěděl, že ani rodíme. Miluju vás obě. A odpusťte mi dnes menší mejdan. P.S. Díky všem u Apolináře a doktorce Horákové,“ vyznal se na svém Instagramu přítel zpěvačky Martiny Partlové Josef Vařeka. Naplánový císařský porod byl zpěvačce doporučen. "Už mám věk, paní doktorka řeka, že u mě není žádoucí rodit přirozeně," uvedla Pártlová dva týdny před porodoa pro Super.cz

Její kamarádka Nikol Leitgeb (pozn. red.: za svobodna Štíbrová) s oznámením o narození druhého syna příliš dlouho neotálela a také ona se pochlubila na sociální síti Instagram snímkem se svým manželem Petrem a synem Tobiasem. Její prvorozený syn Mathias, kterého má z předchozího vztahu, se tak může těšit na brášku a oba páry mají důvod k oslavám. Na další děti do party se jistě těší také jejich parťačka a kamarádka Veronika Arichteva, která má syna Luku.

 

Autor: Aneta Valešová