Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Třetí těhotenství? Je to největší překvapení mého života, říká herečka Petra Hřebíčková

Video se připravuje ...
Herečka Petra Hřebíčková o svém třetím těhotenství
VIDEO: Videohub
18. června 2021 | 14:20

Oblíbená herečka Petra Hřebíčková se už zanedlouho dočká třetího potomka. A ve studiu časopisu Maminka nám poskytla exkluzivní rozhovor o tom, jak prožívá třetí těhotenství, zda se chystá na porod a jak se na miminko těší dva budoucí starší bráškové. Podívejte se na video.

Těhotenství bylo překvapením a krásným důkazem toho, že plánovat občas můžete, jak chcete, ale příroda to zařídí jinak. Petra s partnerem, hercem Matějem Dadákem, si totiž řekli, že už na miminko „nemají věk”. A teď si díky znamení osudu prodlužují mládí.

„Mladší syn šel do školky a po dlouhé době jsem zažila volné dopoledne. Vzhledem k pandemii jich nebylo moc, ale záhy jsem otěhotněla. Takže volná dopoledne pro mě ještě nebudou, přijdou až po čase. Ale co je lepšího v období pandemií dělat než v sobě nosit další život? Určitě to má smysl,” říká Petra.

Petra už si dovoluje pomalejší tempo, a když na bříško občas zapomene, miminko se ozve a zařídí „nutný” odpočinek. „Tohle těhotenství bylo asi největším překvapením mého života,” přiznává Petra. „Nemůžeme ještě stárnout,” směje se, když podotýká, že její spolužačky už budou třeba mladými babičkami, a ona se chystá znovu vozit kočárek.

Petra sama pochází ze tří dětí a těší se, že bude mít velkou rodinu. Budoucí starší bráchové mluví na bříško a o maminku se prý doma hezky starají. „Na porod se chystám úplně nejmíň ze všech těhotenství,” zamýšlí se Petra. Připravit se ale podle ní moc nedá. Předporodní kurz absolvovala jen u prvního syna.

„Přistupuji k tomu s absolutní pokorou, co má být, to bude. Člověk to hlavou nevymyslí,” uzavírá Petra. Poslechněte si celý rozhovor a prohlédněte velkou galerii, kde najdete fotky z filmu Matky. V něm hraje Petra jednu z hlavních rolí, objeví se tam i časopis Maminka a premiéra je naplánovaná na 21. června.

Autor: Tereza Víchová