Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Láska na tanečním parketu: Tyto celebrity se zamilovaly do svých tanečníků

  • Láska na tanečním parketu: Tyto celebrity si zamilovaly do svých tanečníků
    13. června 2021 | 06:00

    Milují tanec, ale také mladé fešáky, kteří tento pohyb dokonale ovládají. Které celebrity propadly svým tanečníkům a nějakou dobu s nimi udržovaly vztah?

    Nejčastěji loví v tanečních vodách zpěvačka Madonna, ale dobrá fyzička a pevné tělo zlákaly například i zpěvačky Britney Spears nebo Jennifer Lopez. A kdo další se dal dohromady se svým tanečníkem?

  • Jennifer Lopez (51) a Cris Judd (51)

    Americká zpěvačka má vůbec zálibu randit se svými tanečníky. V roce 2000 se během natáčení svého nového klipu s názvem Love Don’t Cost a Thing dala dohromady s tanečníkem Crisem Juddem. V září 2001 se vzali, ale po necelém roce oznámili rozchod, oficiálně se rozvedli v lednu 2003. Jejím dalším milencem se stal později talentovaný tanečník Casper Smart (34), s nímž se dala dohromady v roce 2011. Definitivně se rozešli v roce 2016.

    Nejdražší rozvody v historii! Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí! • VIDEO: Videohub

  • Britney Spears (39) a Kevine Federline (43)

    Profesionální tanečník Kevin Federline se objevil v roce 2002 v hudebním videoklipu Justina Timberlaka s názvem Like I Love You, v té době byl Timberlake přítelem Britney Spears. Mezi Britney a Kevinem přeskočila pověstná jiskra v červenci 2004 v jednom hollywoodském klubu a o tři měsíce později se vzali. Mají spolu dvě děti, syny Prestona (15) a Jaydena (13), v roce 2006 podali žádost o rozvod.

  • Mariah Carey (51) a Bryan Tanaka (38)

    Americká zpěvačka našla útěchu u tanečníka Bryana Tanaky během svého turné Sweet Sweet Fantasy Tour, kdy si lízala rány po svém hořkém rozchodu v roce 2016 se snoubencem, australským miliardářem Jamesem Packerem (53). Ačkoli se spolu Mariah a Bryan znali už od roku 2005, jejich přátelství se změnilo v milenecký vztah údajně až o mnoho let později.

  • Madonna (62) a Ahlamalik Williams (27)

    Zpěvačka Madonna zbožňuje výrazně mladší partnery a sexy tanečníků měla hned několik. V roce 2019 se nechala vídat s o pětatřicet let mladším tanečníkem Ahlamalikem Williamsem, který hvězdu pravidelně doprovázel během jejích cest po celém světě. Do roku 2014 tvořila pár zase s tanečníkem Timorem Steffensem (33). To ovšem není všechno, královna popu v roce 2010 chodila s tanečníkem Brahimem Zaibatem (34), se kterým se seznámila na představení módní kolekce své dcery Lourdes (24), po třech letech se rozešli. A co na nich zpěvačka vidí? Prý jí vyhovuje, že jsou plní energie, stejně jako ona.

  • Christina Aguilera (40) a Jorge Santos (45)

    Blonďatá zpěvačka propadla svému tanečníkovi hned na začátku své hudební kariéry v roce 1999. Chodili spolu více než dva roky a rozešli se v září 2001. Christina dodnes na svou velkou životní lásku ráda vzpomíná. „Byl jedním z nejlepších tanečníků a nikdy na něj nezapomenu,“ svěřila se i několik let po rozchodu.

Autor: Lucie Ulmanová
Diskuse ke článku
.