Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Škrtil ji psychopat, měla pletky s Delonem a plastik má prý méně než manžel! Dáda Patrasová slaví 65!

Video se připravuje ...
Dáda u Honzy Dědka
VIDEO: TV Prima
27. dubna 2021 | 10:30

Herečka Dagmar Patrasová dneska slaví krásné pětašedesáté narozeniny. Za svůj život toho stihla spoustu a na jejích sociálních sítích je vidět, že stále do dnešní doby má své milující fanoušky a obdivovatele.

Dáda Patrasová byla jednou z nejkrásnějších a nejobdivovanějších hereček a ctitelé jí padali k nohám. V osmdesátých letech se dokonce ve Francii seznámila s lamačem ženských srdcí Alainem Delonem. Ten ji pozval na večeři a docela to mezi nimi jiskřilo. Dáda ovšem dala přednost Felixovi, za kterého byla v té době čerstvě vdaná! V zástupu jejích fanoušků se dokonce našel i nebezpečný psychopat!

„To jsem hrála v divadle Semafor a tam byl fanoušek, který mě pronásledoval. Měl řeči o tom, jak se mu líbí můj krk a jak by ho zmáčknul, takže to pak musela řešit policie. Jeho maminka říkala, že je trochu psychicky narušený a že by měl už dávno být v ústavu. Mít fanoušky je krásné, ale občas to má takovéhle stinné stránky, kdyby se bývalo nic nepodniklo, tak by se mu třeba ten krčíček podařilo zmáčknout,“ svěřila se Dáda.

Dnes večer bude Dáda hostem Honzy Dědka a rozhovoří se o svých plastikách a nahých scénách ve filmu Vrchní, prchni! „Hodně dlouho mě přesvědčovali, abych to udělala, ale pak jsem pochopila, že v rámci filmu to tam musí být. Ale bojovala jsem s režisérem, chtěl, abych pod těmi šaty, které měly rolák a dlouhé rukávy, byla úplně nahá. To jsem odmítla. Tak jsem tam jenom napůl nahá. Ale když se ty šaty promočily, bylo stejně skoro všechno vidět,“ prozradila Patrasová.