Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Honza Musil a žena jeho života: Jsem šťastnej chlap, už 36 let

27. dubna 2021 | 07:51

Už je to nějakou dobu, co si moderátor Jan Musil přiznal svou sexuální orientaci. Svou homosexualitu nechtěl potlačovat a po dlouhých letech opustil manželku i se dvěma dětmi. Přesto na svou rodinu nezanevřel a v den výročí sňatku zavzpomínal na svou osudovou ženu Ivetu.

"Před 36 lety jsem si vzal nejúžasnější ženu. Ženu svého života. A tak mohu v klidu napsat, že i přes to, jaký jsem, vím, kdo jsem a kam patřím. Jsme rodina. Máme úžasné dcerky, správná vnoučata a bezvadné partnery. Jsem šťastnej chlap, pyšnej táta a praštěnej dědeček. A to všechno díky své Ivetce, kterou jsem poprvé viděl jako 8letou holku. Co víc si může člověk v jednom životě přát?" vyznal se dojemně moderátor, kterého proslavila talkshow Áčko.

Zajímají vás další osudy slavných? Podívejte se na video:

Se svou bývalou manželkou Ivetou se Honza Musil oženil velmi mladý, museli se dokonce nechat zplnoletnit. Mají spolu dvě dcery a radují se také z vnoučat. Manželství s Ivetou však nevydrželo, protože moderátor již nedokázal potlačovat svou sexuální orientaci. Po rozvodu v roce 2007 uzavřel registrované partnerství s Jakubem Pechrem. Jejich svazek byl však v roce 2012 zrušen. O čtyři roky později do toho však moderátor praštil potřetí a v pražské Grébovce si řekl své ano s Jakubem Bialým. O tom, jak skvělé vztahy se svou bývalou manželkou má, svědčí i skutečnost, že mu šla za svědka. "Stýkáme se všichni pořád, máme se rádi a já jsem rád, že jsou holky tak chytré, že to všechno takhle vstřebaly a přijaly," uvedl.

Autor: Aneta Valešová