Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rozverná a svá: Princezna Charlotte slaví 6. narozeniny

2. května 2021 | 06:00

Královský palác má další důvod k radosti! Po třetích narozeninách prince Louise dnes slaví své šesté jeho sestřička princezna Charlotte. Na její nejmilejší momenty se podívejte ve fotogalerii.

Malá Charlotte už několikrát dokázala, že patří mezi rozverné a svérázné členy královské rodiny. Nebojí se vzpurně prosadit svou, a nezdráhala se dokonce ani vypláznout jazyk na neodbytné fotografy. Rebélie a šibalství je zkrátka součástí jejího charakteru a malá Charlotte rozhodně nebude patřit mezi zakřiknuté dívky. 

Jak šel čas s Kate Middleton: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa...

Video se připravuje ...
Jak šel čas s Kate Middleton: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa • VIDEO: Profimedia/BPŽ

Zvykem vévodkyně Kate je, že své děti pravidelně fotí, a v případě oslavenkyně Charlotte neudělala výjimku. Její nový portrét vznikl tento víkend ve venkovském domě Anmer Hall v Norfolku. "Milovnice pavouků a tatínkovo dvojče," tak zní popisek u nové fotografie.

Stejně jako minulý rok, tak ani ten letošní nepřeje bujarým oslavám. Minulý rok prožila princezna Charlotte své narozeniny v kruhu rodiny a s pomocí svých rodičů se zapojila do donášky jídla pro seniory. Ani letos se nejspíš nebude konat žádná velká oslava, protože se palác stále vyrovnává s odchodem prince Philipa a protipandemická opatření velké párty zrovna také nenahrávají. 

Na dnešní oslavenkyni se podívejte ve fotogalerii:

 

Autor: Aneta Valešová