Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jakub Štáfek z Ulice mezi prostitutkami! Co tam dělal?

12. března 2021 | 06:00

Herce Jakuba Štáfka (30) jste po mnoho let viděli vyrůstat v seriálu Ulice, kde hrál Matěje Jordána. A diváci mnohdy nabývají naprosto mylného dojmu ohledně charakteru samotných herců, kteří dlouhodobě hrají nějakou velmi výraznou roli. Matěj v Ulici byl tak trochu namyšlený týpek, který ovšem prošel radikální proměnou i v samotném seriálu. Život samozřejmě není seriál!

Jakub skončil v Ulici, pak se objevoval několik let v seriálu Specialisté, ale zřejmě nechtěl zůstávat zase dlouho u jediného projektu. Diváky opět velmi zaujal v roli fotbalisty ve Vyšehradu. Mimo to také velmi úspěšně soutěžil v aréně MMA zápasníků. A nyní ho budete moct sledovat opět v seriálu Specialisté, do kterého se na chviličku vrátil a který nás zavede třeba do prostředí mezi prostitutky, do staré tovární haly, kde bude děj připomínat temné severské detektivky.

Rozhovor s Jakubem Štáfkem:

Video se připravuje ...
Krátký rozhovor Reflexu s Jakubem Štáfkem • VIDEO: Reflex.cz

„Do tohoto dílu jsem si odskočil tak trochu na výpomoc. Nejdřív jsem už Specialisty vůbec točit nechtěl, protože jsem se chtěl věnovat svým věcem. Natáčení filmu Vyšehrad, kde zase budu na chvilku za blbečka. Natáčení této epizody mělo být původně už v dubnu, ale covid to všechno převrátil a posunul, ale když už jsem to jednou slíbil, nechtěl jsem to rušit,“ říká Jakub Štáfek, který nakonec tento díl točil až koncem června. „Na Specialistech se navíc podílí spousta lidí, které mám rád a které jsem po čase zase rád viděl,“ dodává ke svému znovuobjevení se v seriálu. A nutno podotknout, že se při natáčení tohoto seriálu seznámil se svou současnou životní partnerkou, se kterou aktuálně očekává narození svého prvního potomka. Pracovala zde jako maskérka. Přes Vánoce ji Jakub romanticky požádal o ruku na tropické dovolené!