Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kukačky: Jak dopadne setkání Jakuba s jeho biologickou matkou Olgou?

Video se připravuje ...
Kukačky: Jak dopadne setkání Jakuba s jeho biologickou matkou?
VIDEO: Česká televize
22. ledna 2021 | 06:00

Po Martinově prohlášení, že chce mít ve svém životě kluky oba, se věci dají do pohybu. Karlova rodina čelí velkému napětí, ale Olga zkusí navrhnout řešení. Po setkání s malým Jakubem je ale všechno najednou úplně jinak. 

Po šokujícím zjištění, že došlo k záměně dětí, se obě rodiny domluvily, že věci nechají tak, jak jsou, a nikdo nemá zájem cokoliv měnit. Martin si však při jednání s nemocnicí uvědomí, že o syna Jakuba přijít nechce, ale zároveň nechce oběma chlapcům upřít možnost poznat jejich biologické rodiče. Tereza má na něj vztek, on jí však vysvětluje, že ideálním řešením by bylo mít kluky oba. 

Jeho postoj samozřejmě vzbuzuje nervozitu a napětí v rodině Karla a Olgy. Oba mají totiž strach, že o Tomáše přijdou. Olga se proto rozhodne, že zkusí navrhnout řešení, které by bylo pro obě rodiny přijatelné, a zdá se, že by se jí to mohlo podařit. Jenže ve chvíli, kdy vezme za ruku Jakuba, je zase všechno jinak. Malý Tomáš se ocitne v situaci, ve které si bez maminky neví rady, a Karel má čím dál větší vztek, protože správně tuší, že věci, které se daly do pohybu, už nepůjdou zastavit.

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich vlastní. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do života mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch... Nový díl Kukaček uvidíte už dnes večer na České televizi!

Autor: Aneta Valešová