Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kukačky: Vyšetřování záměny dětí začíná! Je možné synům tajit pravdu věčně?

Video se připravuje ...
Kukačky: Vyšetřování záměny dětí začíná. Je možné synům tajit pravdu věčně?
VIDEO: Česká televize
28. ledna 2021 | 06:00

Věci se daly do pohybu a už nejdou zastavit. Po setkání Olgy s malým Jakubem je najednou všechno jinak. Obě rodiny čelí velkému napětí a nepomáhá tomu ani vyšetřování ohledně záměny dětí.

Olga s Karlem myslí jen na jednu věc. Co bude dál? Do života obou rodin totiž zasahuje policie. Utěšování okolí, že půjde jen o rutinu, nepomáhá. Vyšetřování záměny dětí začíná a nikdo už nemá situaci jen ve svých rukou. Ani Tereza a Martin, kteří se musí bránit nařčení, že mohli v porodnici děti vyměnit sami. Jde do tuhého. K tomu Tereza stále nesouhlasí s Martinem, který chce častěji vídat svého biologického syna Tomáše. I Karel to cítí a nechce mezi nimi dovolit jakýkoli kontakt. Také Olga těžko snáší představu, že by se Tomáš mohl o záměně dozvědět. Ale je možné synům tajit pravdu věčně?

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich vlastní. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do životů mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch... Nový díl Kukaček uvidíte už v pátek 29. 1. na České televizi.

Autor: Aneta Valešová