Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kukačky: Vyříká si Rudolf s otcem staré křivdy? A co Marcela a její dítě?

Video se připravuje ...
Kukačky: Vyříká si Rudolf s otcem staré křivdy? A co Marcela a její dítě?
VIDEO: Česká televize
26. března 2021 | 06:00

Vztah Jakuba a Tomáše se čím dál víc utužuje, zato vztahy mezi Rudolfem a jeho otcem jsou na bodu mrazu. Najdou zase společnou řeč a odpustí si staré křivdy? A co Marcela a její dítě? Jak dopadne v nemocnici?

Olga připravuje překvapeného Karla na zvláštnosti, které bude muset dodržet během plánované návštěvy Jakuba. Třeba velikost špaget. Jakub se nemůže dočkat a chystá se za Tomášem tak brzy ráno, že probudí Terezu. Odmítá i snídani a čeká s kufrem venku. Jindřiška nařizuje Rudolfovi s Vladimírem, aby spolu začali mluvit a vyříkali si všechny křivdy. Ani teď ale nenajdou společnou řeč. Vladimír chce přesto něco udělat. Svátečně se oblékne a projde s chodítkem kolem Jakuba ven. Dokáže dojít ke Karlovi a primářce Kateřině? A co jim chce vůbec říct?

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich vlastní. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do životů mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch... Nový díl Kukaček uvidíte už dnes ve 20.10 na České televizi.

Autor: Aneta Valešová