Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Slunečná: Tom bojuje v nemocnici o život. Čeká statek další tragédie?

Video se připravuje ...
Slunečná: Tom bojuje o život
VIDEO: TV Prima
25. března 2021 | 06:00

V minulém díle se stala Tomovi nehoda, spadl ze střechy, přičemž si polámal obratle a má otok na mozku. Není vůbec jisté, jestli se z toho dostane. Štamgasti v hospodě sýčkují, že zemře.

Běta dává Erice krystal, aby ho dala Tomovi pod polštář, jeho stav se začne zlepšovat, ale nemá cit v nohou. Janek mu pošle doktora, aby se o něj postaral. Mezitím dál pátrá po otci.

Týna má kontrolu z hygieny, myslí si, že v tom má prsty Lída, ale Julie jí to vymluví. Tony oznamuje, že jim někdo poničil ploty a zvířata se rozutekla. Týna pochopí, že jí někdo schválně škodí. A do toho má pocit, že táta zmizel. Vilda oznamuje, že někdo poškodil lanové centrum. Janek instaluje fotopasti. Na fotkách se objeví Roman. Janek mu vyhrožuje, aby toho nechal, jinak volá Viktora.

Denisa odmítá být doma s matkou. Hana se pokouší přemluvit Kánskou, aby nevyšilovala, ale nejde to. Telefonuje tedy s Kánským, aby si zavolal ženu domů, ale ten je bez ní spokojený. Hana vyloží Kánské karty a vypadá to, že jí někdo chodí za manželem.