Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tento týden v Ulici: Náhlá smrt a vyzrazené tajemství

Video se připravuje ...
Ulice: Tragédie v rodině Nyklových
VIDEO: TV Nova
2. listopadu 2020 | 06:00

Tento týden si při Ulici pravděpodobně dost popláčete. Hodně slz a smutku čeká rodinu Nyklovu a stejně tak Blanku čeká šokující zpráva z nemocnice. Tento týden se v Ulici objeví i nová postava.

Lumírovi a celé jeho rodině se dnes obrátí život vzhůru nohama poté, co Světlanu odveze do nemocnice záchranka. Přestože s Lumírem ještě ráno plánovala spoustu věcí, odpoledne Světlana náhle bojuje o život. Blanka je jako každá máma. Snaží se chránit své děti, být jim oporou, i když sama nyní oporu potřebuje, aby zvládla další těžkou zkoušku. Jen co se u ní zablýskne na lepší časy, dostane zprávu z nemocnice, která ji i její blízké hodně zasáhne, zprávu, která se týká jejího exmanžela Luďka… Co se Blanka dozví? Co Luďkovi hrozí? Jak vážné to s ním je?

Těhotná Karla je Věrce vděčná, že jí doma pomáhá. Ale jakmile se k ní Márova máma nastěhuje, aby ji měla neustále pod dohledem, i taková tvrďačka jako Karla raději zvolí chrabrý ústup a malou lest, aby se dostala z dosahu Věrčiny péče. Magda se v bistru náhodou seznámí se sympatickým Prokopem, jemuž se nechtěně postará o docela prekérní situaci. Přestože se zdá, že tahle epizodka zůstane bez pokračování, hned následujícího dne se Magda s Prokopem nečekaně znovu setká, navíc v místech, kde by ji to ani ve snu nenapadlo.

Alice doufá, že její tajemství se nikdo nedozví. Opět mlží před Bedřichem i ostatními, aby se neprovalilo, kde bere peníze na rozjezd kavárny. I když se zdá, že se jí podaří tuhle informaci ututlat, náhoda to zařídí jinak.

Náš tip: Baví vás kromě sledování oblíbených seriálů taky třeba luštění křížovek. Magazín Blesk pro ženy pro vás připravil speciál s křížovkami, které vás fakt budou bavit! Koupit ho můžete v novinových stáncích, nebo v našem iKiosku ZDE.

 

Blesk pro ženy, Křížovky
Autor: red