Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Nečekané těhotenství! A veselka v ohrožení

Video se připravuje ...
Ulice: Jak dopadne svatba Máry a Karly
VIDEO: TV Nova
26. října 2020 | 06:00

Ulice i tento týden přináší spoustu novinek. Tak třeba další těhotenství, které bude pro Otu absolutně bombastickou novinkou. Karla s Márou řeší svatbu, která se jim trochu vymyká kontrole, a Jana se po dlouhé době potká s Jardou a ukáže se, jestli stará láska nerezaví.

Bedřichovi neunikly Danovy sympatie k Alici, ale zatím si s ním jako chlap s chlapem nepromluvil. Teď se k tomu naskytne příležitost, a tak Bedřich ožehavé téma otevře, přestože Dana za konkurenci u Alice vlastně nepovažuje. Danova reakce na dobře míněné upozornění ho ale více než překvapí. Jana byla před rokem hodně zamilovaná do Jardy, který se stal jejím rytířem na bílém koni. Pomohl jí, když byla na dně kvůli Marešovi. Právě díky Jardovi našla zase pevnou půdu pod nohama a zvládla i tuhle hodně těžkou zkoušku. Když si ale uvědomila, že je v tom s Jardou až po uši, raději s ním přerušila veškerý kontakt, protože nechce být tou, která by případně rozvrátila rodinu. Teď se s Jardou po delší době znovu setká.

Martin se v tom teď pěkně plácá kvůli Šárce. Najednou vše vidí naprosto jasně, takže je jen otázkou času, kdy si s ní vyřídí své účty a bez obalu jí vmete do obličeje, co si o ní a jejich vztahu myslí. Karla a Mára se ocitnou jen krůček od zrušení veselky, ale nakonec se natolik pochlapí, že spolu k oltáři přece jen vyrazí. Ovšem ani tehdy není úplně vyhráno. Stačí, aby je oddával starosta Hložánek, trápily je střevní potíže a na svatbu se nahrnula spousta kolegů v policejních uniformách. Jak to nakonec dopadne?

Ota ví, že Hedvika je pro něj ta pravá. Miluje ji, je šťastný, že mu dala druhou šanci poté, co jí v panice utekl od oltáře. Jejich vztah se neustále vyvíjí a prohlubuje. To, co si Ota ještě před rokem vůbec nedokázal představit, je pro něj nyní tou nejbáječnější novinkou i velkou výzvou k tomu, aby od základů změnil svůj život.