Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Slunečná: Pokus o znásilnění a společná noc Týny s Jankem v chlívku

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
12. března 2020 | 06:00

Štěpán má jasný byznys plán, do kterého chce přizvat Janka, Zdeněk pokračuje svou hru o šílenství a jediný, kdo se z toho asi opravdu zblázní, je Lída. Týna odráží Jankovy milostné útoky a Roza zase útoky mnohem vážnějšího rázu.

Janek přijíždí na farmu a snaží se balit Týnu, ta se ale nechce dát a pořád mu zdůrazňuje, že budou jen kamarádi. Štěpán si z Janka chce udělat obchodního partnera, který mu pomůže distribuovat pálenku do lepších podniků. To Týnu děsí, protože by se vídali moc často, a Janek na to také zatím nekývne. Při tom, když pomáhá Týně, zasekne se zámek u chlívku a oni tam musí společně přenocovat. Dojde k drobným něžnostem a Janek zdůrazní, že nechce nic jen na jednu noc.

Zdeněk je zcela v moci Lídy, která mu diktuje co a jak, aby vypadal jako smyslů zbavený. Trochu to přehání a Zdeněk se na oplátku mstí jí. Jejich žabomyší války teprve začínají, Konvičková mu totiž poradí, aby si to bláznovství víc užíval a doháněl k šílenství právě Lídu. Roza čelí nátlaku dvou manažerů, kteří mají na statku školení. Jeden z nich ji totiž poznal a chce si s ní zase užít sex. Roza má pocit, že je zvládne, ale po zavíračce se na ni oba dva vrhnou a chtějí ji znásilnit. Naštěstí zakročí Profesor a situaci zachrání.