Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Tento týden v Ulici: Nový milostný trojúhelník!

Video se připravuje ...
Ulice: Dan a jeho nová láska
VIDEO: TV Nova
19. října 2020 | 06:00

Problémy s láskou budou zase na prvním místě v tomto týdnu v Ulici. Dan se evidentně zakoukal, kde neměl, a z toho kouká pořádné zklamání. Martin se dostal do situace, která také není nijak příjemná, ale trochu si to všechno vlastně zavinil sám. A v neposlední řadě tu je Mário, který je slepý láskou. Ája toho řádně zneužívá.

Dan je v poslední době jako vyměněný. Pracuje na sobě, pomáhá, kde může, je spolehlivý, pohodový, plný elánu. Alici a Bedřichovi se navíc postará i o pořádné překvapení hned po ránu. Zatímco bezprostřední Alice ho bere jako mladšího bráchu, Bedřichovi i ostatním začíná být jeho proměna docela podezřelá. Vypadá to, že se zamiloval. Janě a Báře se vrátil před pár dny do života Radim Mareš, který Báru znásilnil a u Jany se o to pokusil. Nyní jim začíná otevřeně vyhrožovat kvůli trestnímu oznámení, které na něj podaly, a taky jim začne slušně brnkat na nervy. Když se objeví jako host v hospodě, Janě dojde trpělivost a přede všemi mu dá jasně najevo, co si o něm myslí.

Martinovi se před pár dny zhroutil život jako domeček z karet. Všechny plány do budoucna jsou pryč, teprve nyní mu dochází, o co všechno přišel, když se rozešel s Veronikou kvůli Šárce. Teď ke všemu vyplouvají na povrch i Šárčina tajemství a Martinovi rupnou nervy.

Magda nyní prožívá hodně krušné chvíle ve škole i v soukromí. Mojmír Kalina si ji podává kvůli rozhodnutí její mámy, ona sama má co dělat, aby vše ustála a jakžtakž fungovala. Nyní dospěje do bodu, který je pro její život v lecčems zlomový.

Ája se na Mária pořád dívá svrchu. Manipuluje jím, jak potřebuje, využívá ho, aby získala co nejnižší trest za napadení Mastného. Zamilovaný Mário by jí snesl modré z nebe, pečuje o ni, chrání ji, klidně by se kvůli ní porval s celým světem. Dnes udělá něco, co by do něj Ája ani nikdo jiný neřekl, něco, kvůli čemu ho Ája najednou uvidí úplně jinýma očima.