Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Slunečná: Sylva je nejspíš v tom! Kdo je otcem dítěte?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
26. února 2020 | 15:37

Intriky a podvody ve Slunečné se jen kupí a jsou čím dál intenzivnější. Sylva je samozřejmě tou zlou královnou všech podvodů, ale neujelo jí to teď opravdu už moc? A co když je vážně v tom? Roman si s ní v podlosti nezadá a i on má plné ruce práce s lumpárnami první kategorie.

Roman slíbil Matějkovi, že se Slunečné nevzdá, a dělá vše pro to, aby se projekt zrealizoval. Jde dokonce za Johnem, aby se hlasovalo o jeho pokračování, které Janek zrušil. John se ovšem dozvídá, že kalkulace o zisku nejsou vůbec tak pozitivní, a dává od toho ruce pryč. Zdeněk uspořádá u Týny setkání spolku rytířů, kteří přispívají na charitu. Zdeněk jediný chce dát menší částku než všichni ostatní, ale Týna ho zachrání.

Nebyla by to Sylva, aby neměla v rukávu další manipulativní eso. Bojí se, že by se s ní Vilda mohl rozejít, tak mu řekne, že je nejspíš těhotná. Vilda je nadšený a svěří se s tím Jankovi, ten už takovou radost nemá, ví totiž, že Sylva s ním je jen kvůli tomu, že si myslí, že je Linhart. Jenže Vilda chce poprvé s pravdou ven, kdyby byla opravdu těhotná, tak by si ji chtěl vzít, a ona tak musí znát pravdu! Je Sylva opravdu těhotná a není ve hře o otcovství ještě někdo další?