Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tohle jsou noví hrdinové Slunečné, seznamte se!

28. července 2020 | 11:46

Seriál Slunečná je divácky velmi oblíbený a po první sezoně si už každý vybral svého favorita mezi postavami. Jenže v nové sezoně se pořádně zamíchá kartami a objeví se noví hrdinové. Těšit se můžete na dalšího fešáka a tři krásné herečky. 

Karolína – Denisa Nesvačilová

Denisa Nesvačilová
Autor: TV Prima

Mladá dívka, která se na statek dostala před pár lety, když musela opustit dětský domov, v němž vyrůstala. Popelkovi se jí ujali a Běta, která ji přijala skoro za svou dceru, jí umožnila dokončit školu. Karolína po studiích odjela za prací do Irska. Teď se po dvou letech vrací na statek, aby Bětě vrátila peníze, které jí půjčila, a hlavně aby si odpočinula. Je divoká, nespoutaná, nic neřeší. Je pravým opakem Týny, a navíc se zamiluje do Janka.

Lukáš Verner – Vladimír Polívka

Vladimír Polívka
Autor: TV Prima

Lukáš je doktor, embryolog a specialista na umělé oplodnění, a především Jankův kamarád. Pracují spolu na novém projektu a při té příležitosti se Lukáš zamiluje do Týny. Z kamarádů se tak na krátkou chvíli stanou protivníci v lásce, ale jejich spolupráci ani kamarádství to nenaruší. Lukáš časem pochopí, že u Týny nemá šanci, a zaměří svou pozornost na Karolínu. Bohužel to ale překombinuje, takže i o ni přijde.

Erika – Kristýna Kociánová

Kristýna Kociánová
Autor: TV Prima

Herečka z oblastního divadla, která je příbuzná s Kratinovými. Ti se s ní domluví, aby hrála fiktivní partnerku pro Toma (Filip Blažek), protože mu hrozí soud o kluky. Erika je ale na Toma moc divoká, takže je jasné, že si nesednou. Tom by se jí rád zbavil, ale pomoc proti Plesníkové (Zdena Herfortová) potřebuje. Erika se pozvolna do Toma zamiluje a Tom do ní a nakonec ji nenechá ze Slunečné odjet.

Stará postava s novou tváří Denisa Kánská – Eva Josefíková

Eva Josefíková
Autor: TV Prima

Veronika Arichteva předala svým odchodem na mateřskou dovolenou svou postavu Denisy, bývalé přítelkyně Janka Linharta (Marek Lambora), herečce Evě Josefíkové. Na obrazovce se „nová“ Denisa objeví v září. „Nabídkou na roli jsem byla překvapená. Natáčení je fajn a těšila jsem se, protože polovina štábu na Slunečné je z Modrého kódu. Je to, jako bych se vracela domů.“