Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jitka Asterová: Vánoce neprožíváme, takže cukroví nepeču a dárky si nekupujeme

Video se připravuje ...
Jitka Asterová: Do kostýmů StarDance se vždy v duchu oblékám
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
21. listopadu 2023 | 06:00

Předvánočním stresem herečka Jitka Asterová (63) rozhodně netrpí. Už nějakou dobu totiž s dětmi tráví svátky po svém, bez cukroví i kupovaných dárků. Jak bude trávit čas místo běhání po nákupních centrech?

S Jitkou Asterovou jsme se setkali na výstavě Šaty, které tančí v Tančícím domě, kde jsou až do 25. února vystaveny kostýmy ze StarDance. „Ještě před několika lety bych strašně zajásala, kdybych byla oslovena, ale protože už mi není dvacet a vím, jak moc je to fyzicky náročné, tak dneska říkám ne,“ odpověděla nám herečka na otázku, zda by si chtěla v populární soutěži sama zatančit. Zkušenosti přitom má z projektu Roztančené divadlo, s kterým pojede, tentokrát jakožto moderátorka, 25. listopadu do Mladé Boleslavi.

Kromě Roztančeného divadla ji teď čeká spousta představení s projektem Sirény na cestách, v kterém vystupuje se Sandrou Pogodovou a Lindou Finkovou. Do toho moderuje na Dvojce pořad Byl jednou jeden rok. O nějakých přípravách na Vánoce tak v jejím případě nemůže být ani řeč.

Nedostatek času ale Jitku příliš netrápí, protože už několik let slaví svátky po svém. „My už jsme si před několika lety řekly s dětmi, když odešla maminka, že to vůbec nebudeme prožívat, že si budeme dávat pouze dárky, které si vyrobíme, a že to nebudeme řešit. A u nás cukroví stejně nikdo nejí, takže ani nemusím kvůli nikomu péct. Hlavně aby byl klid. Sejdeme se na štědrovečerní večeři a budeme hlavně spolu,“ řekla Jitka, jak bude slavit Vánoce.

Co dalšího nám herečka Jitka Asterová prozradila? To se dozvíte v našem video rozhovoru v úvodu článku.

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...